imaju i dvoje djece

Privatni život skriva od javnosti, no zna se da ga je tetovirana pravnica osvojila na prvi pogled i najžešća mu je podrška

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lina Meyer i Joshua Kimmich upoznali su se 2013. dok je on igrao za RB Leipzig, a ona je radila u trgovini kluba za vrijeme studija prava.

Joshua Kimmich (26) na Euru 2020 igra za njemačku reprezentaciju, a njegova najveća podrška je djevojka Lina Meyer (29). 

Pogledaj i ovo showbuzz dobivali odvratne prijetnje! Zanosna brineta i nogometaš proživljavali su užasne trenutke kada su se navijači obrušili na njih, ali i na njihovu kćerkicu

Par je početkom svibnja proslavio sedmu godišnjicu veze čime se Lina pohvalila na Instagramu na kojem ponekad objavi njihovu zajedničku fotografiju dok Joshua drži svoju privatnost daleko od očiju javnosti. 

Kimmich je upoznao Meyer 2013. dok je igrao za RB Leipzig, a ona je u to vrijeme studirala pravo i radila u trgovini nogometnog kluba. Kako pišu njemački mediji, Lina se odmah svidjela Joshui koji ju je ubrzo pozvao na spoj i ona je pristala. 

Dvije godine kasnije nogometaš je prešao u klub FC Bayern, no njegova djevojka je odlučila ostati u Leipzigu kako bi dovršila svoj studij prava pa su bili u vezi na daljinu. Kada je diplomirala, preselila se k njemu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lina Meyer (@_linamey_)

Otada se lijepu pravnicu može vidjeti na svakoj Joshuinoj utakmici kako ga bodri, a on nakon završetka prvo juri k njoj kako bi podijelio sreću zbog pobjede ili tugu zbog poraza. Može ju se često vidjeti i na proslavama FC Bayerna s nogometašem, a privukli su pozornost javnosti kad su na jednoj od njih vozili BMX bicikle. 

Par je dobio sina 2019., a u listopadu 2020. kćer, no taje njihova imena i tek su pokoji put podijelili fotografiju djece na društvenim mrežama. 

"Dijete životu daje kompletno drugačiji smisao, tu je potpuno nova dužnost. Sada imam još jedan posao. Lakše mi je igrati i preživjeti neke krize kada imam kod kuće divan život", ispričao je svojedobno Joshua za njemačke medije. 

Lina je jedna od omiljenih njemačkih WAG-sica i prepoznatljiva je po svojim tetovažama i što voli mijenjati boje kose pa je nekad plavuša, a nekad brineta. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene