Novi zvjezdani par

Ona je kći poznatog glumca, a on se proslavio ulogom homoseksualca, zbog čega se nosio s raznim glasinama

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Galerija

Lily Rose Depp i Timothee Chalamet novi su zvjezdani par koji plijeni pažnju.

Hollywood vrvi zvjezdanim ljubavnim pričama koje intrigiraju javnost, a najnovija među njima posebno je slatka. Oni su mladi, slavni i jako zaljubljeni, a dijele i francuske korijene. Lily Rose Depp i Timothee Chalamet nakon mjeseci skrivanja napokon javno iskazuju svoju ljubav. 

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 "nema ga nigdje" Jesu li Kylie Jenner i slavni glumac prekinuli ljubavnu romansu? Obožavatelji sumnjaju na najgore, a zna se i zašto!

Za ovaj se poznati dvojac počelo pričati da su u vezi krajem 2018. godine, a iako ništa nije bilo potvrđeno, fanovi su odmah uvidjeli kemiju među njima, kao i mnogo zajedničkih karakteristika. I Lily Rose i Timothee su bilingualni, govore engleski i francuski, od malih nogu bili su izloženi svjetlima reflektora, a dijele i istančan modni ukus i strast prema ekstravagantnim kreacijama. 

Chanelova muza Lily Rose najstarije je dijete glumca Johnnyja Deppa i pjevačice Vanesse Paradis te je odrasla u Francuskoj, a 23-godišnji Timothee slavu je stekao ulogom mladića koji eksperimentira sa seksualnošću u filmu "Skrivena ljubav", koji je požnjeo pohvale kritike i publike, ali i Oscare. 

Sada suvereno krstare crvenim tepisima i ne srame se svoje romanse, a najnovije njihovo pojavljivanje u Veneciji izazvalo je oduševljenje. Modno usklađeni u nijansama nježno sive i zagasito ružičaste, Lily Rose i Timothee ukrali su svu pažnju fotografa. 

Prisutni su odmah primijetili kako glumački par zaljubljeno gleda jedno u drugo, a nije im smetalo ni zajednički pozirati pred fotografima. Još u siječnju ove godine Timothee nije želio jasno odgovoriti na šuškanja o njegovoj vezi s Lily Rose pa je na novinarska pitanja odgovarao šturo i tajnovito, no s obzirom na prizor iz Venecije - sada je sve jasno. 

U proljeće ove godine Timothee je već teže mogao sakriti svoju zaljubljenost pa je u jednom intervjuu rekao kako ga Lily ostavlja bez teksta time koliko je divna. Navodno se bojao otvoreno priznati da je u vezi jer je imao strašan strah od vezivanja i općenito spojeva. 

Prema svemu sudeći, zbog Lily Rose prerastao je i taj strah jer su u Parizu zimus viđeni na romantičnoj večeri nakon koje su ih paparazzi slijedili i vidjeli kako se grle. 

Mladi glumac već se proteklih godina susreo s mnogim glasinama o svom ljubavnom životu, a između ostalog se morao nositi i s time što su ga mediji stalno prozivali da je homoseksualac. Naime, zbog uloge u filmu "Skrivena ljubav" i vlastitog priznanja da smatra kako je ljubav i seksualnost fluidna, krenule su glasine da se mladić zapravo pokušava otvoriti javnost i predstaviti kao homoseksualac. Kasnije je Timothee tvrdio da je ta izjava izvučena iz konteksta te da je govorio općenito o tome da je dobro što se danas mladi ljudi sve manje imaju potrebu izjasniti kao isključivo jedna kategorija.

S obzirom na to da je nakon toga viđen u mnogim prilikama kako se s Lily Rose ljubi, grli i šeće ulicama, takve su se tvrdnje prestale vezivati za njegovo ime, a par danas izgleda sretnije no ikada. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) +1 Tia Mamić (Foto: Instagram) Celebrity Mamićeva snaha proslavila 35. rođendan s poznatom prijateljicom, na tulumu je bila i Maja Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene