Neki su skeptični

Reakcije na ovaj nespojivi par su podijeljene: Potpuno su različiti, više se ne skrivaju, a čini se da zajedno baš uživaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kourtney Kardashian i Travis Barker u vezi su već nekoliko mjeseci, no njihove zajedničke fotografije na Instagramu izazivaju podijeljena mišljenja.

Najstarija sestra iz klana Kardashian-Jenner, 42-godišnja Kourtney, u veljači je na svojem Instagramu potvrdila vezu s bubnjarom benda Blink-182 Travisom Barkerom (45).

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 nije znao Kardashianka obznanila sretnu vijest na koncertu svog supruga, pogledajte kako je on reagirao kada je ugledao njezinu poruku!

Par je do tada nekoliko mjeseci uspješno tajio svoju vezu od javnosti, a prije toga su godinama bili bliski prijatelji. No otkako je svijet doznao da su skupa, Travis i Kourtney ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a reakcije na njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama su podijeljene.

I dok obožavatelji Kardashianke uglavnom podržavaju njihovu vezu, Travisovi su malo skeptičniji i mnogi na društvenim mrežama komentiraju kako su nespojiv par. Podijeljena mišljenja izazvala je i Travisova objava na Instagramu kojom je Kourtney čestitao rođendan i u kojoj je, među ostalim, podijelio i snimku na kojoj mu ona siše palac. "Nisam očekivao ovakvu snimku", "Ovo je Instagram, prijatelju, ne pornostranica", pisali su mu tada pratitelji kojima video baš nije sjeo.

Kourtney je nakon toga objavila i fotografije s proslave rođendana na kojima su veliku pozornost privukle Travisove tetovaže. Bubnjar je pozirao okrenut kameri leđima i bez majice te je pokazao da nema gotovo nijedan komad kože bez tinte od vrha glave do stražnjice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Prije nego što su prohodali, Kourtney i Travis godinama su živjeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Calabasasu i kretali se u istim krugovima te su postali jako bliski. O njihovoj vezi pisalo se već i 2018. godine kada su snimljeni kako zajedno napuštaju veganski restoran u Los Angelesu, no tada su tvrdili da su samo prijatelji, a nakon toga ih se često moglo vidjeti skupa.

Barker iza sebe ima dva propala braka, s Melissom Kennedy te Shannom Moakler, s kojom ima i dvoje djece, 15-godišnju Alabamu Luellu i 17-godišnjeg Landona Ashera. Kourtney je majka troje djece, šestogodišnjeg Reigna Astona, osmogodišnje Penelope i 11-godišnjeg Masona Dasha, a svima je otac Scott Disick (37), s kojim je bila u dugogodišnjoj burnoj vezi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) +0 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity On je 31 godinu stariji od nje, ali lako se prilagodio njezinu tempu: Bez pogovora snima fotke zgodne supruge i odrađuje selfije!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Zadnji brak propao mu je zbog kontroverzne vjere, a nakon devet godina samoće osvojila ga je puno mlađa kolegica s kojom više ne krije vezu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene