Friško vjenčani

Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi"

Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Galerija

Najuspješnija domaća blogerica Ella Dvornik i njezin zaručnik Charles Pearce upoznali su se prije pet godina, a sada su se i vjenčali.

Par se upoznao kad je Ella imala 22 godine.

Pogledaj i ovo Charles Pearce - 1 vratio se na društvene mreže Bivši suprug Elle Dvornik dugo se nije oglašavao na Instagramu, evo zašto se sad imao potrebu javiti

Radi se o najuspješnijoj domaćoj blogerici i influencerici Elli Dvornik te njezinu zaručniku, Britancu Charlesu Pearceu, koji su se upoznali prije pet godina, a sada su se i vjenčali u Las Vegasu.

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena", napisala je Ella na Instagramu,  gdje je podijelila fotografiju s vjenčanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

"Sve je počelo uz pivo. Sjedili smo u baru, jedinom u kojem je bilo dozvoljeno pušenje i slušali smo neku ženu koja je pokušavala pjevati. Do trenutka kada smo naručili i treće pivo, već smo počeli ispovijedati se jedno drugome. Pričali smo o prošlosti i o onome što želimo od budućnosti. Svidio mi se njegov britanski naglasak, dok je on smatrao da je moj izgovor engleskog jako zabavan. Ponašao se prema meni kao prema dami, iako se nikada u životu nisam tako osjećala. Bilo je nešto u zraku i oboje smo osjetili da to neće biti samo jedna od onih noći", napisala je jednom prilikom Ella također na svom Instagramu.

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine kasnije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu", napisala je u nastavku objave u rujnu 2017. godine. Marketinški stručnjak Ellu često naziva "ljubavi svoga života", a kao kruna ljubavi u studenom 2017. godine stigla im je kćerkica Balie Dee.

Zaručnici su kupili i stan u Zagrebu, gdje su odlučili neko vrijeme živjeti, te izgledaju sretnije no ikad, a njihovoj sreći na put nije stala niti razlika od 13 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Brojni obožavatelju paru su odmah čestitali na vjenčanju, a to je učinila i Ellina mama Danijela, koja je ipak ostala u Hrvatskoj.

"Kažu da 'ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu'... Neka su oni to obavili bez stresa i na svoj način... Oduševljena sam haljinom koja je totalno drugačija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online", napisala je na Instagramu.

Ella je za najvažniji dan u svom životu izabrala neobičnu vjenčanicu domaćeg dizajnera Juraja Zigmana koja je izgledala fantastično na njoj.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Nakon 5 godina veze Ella Dvornik udala se u Las Vegasu: ''Učinili smo to na svoj način''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +0 Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Celebrity Danijela nije bila na Ellinoj svadbi, ali ju je pratila online: ''Probudila sam se u 2 ujutro''

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević dečko (Foto: Instagram) Celebrity Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) Demi Rose (Foto: Profimedia) +4 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Ovako ona ide na večeru: Poslije vrućeg odmora na Tajlandu preplanulu put pokazuje u Londonu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene