Ljubavna priča Elene Perminove i Aleksandera Lebedeva jedna je od najčudnijih koje smo čuli.

Galerija


Bivša ruska manekenka Elena Perminova, poznatija kao Lena, danas živi život iz snova, no nije uvijek bilo tko. Lijepa plavuša uživa u luksuzu i raskoši, putuje svijetom i svakodnevno se hvali avanturama s putovanja na Instagramu, a često pozira i u dizajnerskoj, vrlo skupoj odjeći. 

Vezani članci Andrija Jarak Što će biti sa Zoranom Mamićem? "Za očekivati je da će ostati na slobodi u BiH, ali ne smije napustiti zemlju jer će u protivnome odmah biti uhićen" Nina Morić (Foto: Instagram) Slavna hrvatska manekenka objavila fotografiju iza rešetaka

Za svu tu raskoš u kojoj ljepotica uživa zaslužan je njezin suprug, ruski oligarh Aleksander Lebedev. Elena je prije upoznavanja svog supruga bila tek siromašna djevojka koja se pokušala izvući iz bijede u kojoj je odrasla. Naime, njezina obitelj iz Novosibirska bila je strašno širomašna, pa im je čak i hrana bila luksuz. 

Danas 32-godišnja influencerica s više od 2 milijuna pratitelja, definitivno zna što je bijeda pa je njezina želja da se iz nje izvuče bila golema. Sa samo 16 godina napustila je svoju obitelj i odala se kriminalu - dilala je drogu. Uz pomoć svog tadašnjeg dečka Elena je preprodavala drogu kome god je trebala, no ubrzo ju je uhvatila policija. 

Ljepotica je osuđena na 6 godina zatvora, a suočila se i s prijetnjama smrću jer je otkrila tko je bio glavni diler cijelog mafijaškog podzemlja. Upravo tada, u najtežem trenutku života, Elena je upoznala Lebedeva, koji je radio na donošenju zakona o programu zaštite svjedoka u Rusiji. 

Bivši KGB-ovac i milijarder odlučio je pomoći Leni, a njegov utjecaj izvukao ju je iz zatvora.

On joj je našao dobrog odvjetnika, a kasnije je tvrdio da vezu s 27 godina mlađom djevojkom nije započeo tada, već nekoliko godina kasnije. Njegov stariji sin iz prvog braka Evgenij stariji je čak osam godina od Lene.

Nakon što je izašla iz zatvora, uz pomoć utjecaja i novca svog ljubavnika oligarha, Elena je započela karijeru modela. Skinula se za Playboy, a nosila je i modne revije prestižnih modnih kuća. 

Danas ovaj neobičan par ima troje djece, a Lena se posvetila njihovom odgoju. Hobi joj je moda pa je se može vidjeti u prvom redu na svim važnijim modnim revijama u europskim prijestolnicama. Rusi su joj dali nadimak "moderna Pepeljuga".

Mnoge dame su ga pokušale obuzdati, no čini se da je to uspjelo samo 22 godine mlađoj brineti