drugačiji od drugih

Zaruke su objavili na najromantičniji mogući način, po nekima i malo staromodan, a tu je još jedan detalj zbog kojeg su posebni!

Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) +0 Benedict Cumberbatch (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Benedict Cumberbatch, glumac koji je ove godine bio nominiran u kategoriji za najboljeg glumca na Oscarima, već je nekoliko godina u braku s glumicom Sophie Hunter.

Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter upoznali su se još 2009. godine na setu filma ''Burlesque Fairytales''. Benedict je u to vrijeme imao djevojku Oliviu Poulet, a nakon nje bio je u vezi s Annom Jones.

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Velika ljubav Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

Međutim, 2013. Cumberbatch i Hunter uvidjeli su da među njima može biti nešto više i započeli su romansu. Nakon dvije godine svoje veze ljubav su okrunili brakom, a vjenčanje je bilo uistinu romantično.

Benedict je 2014. godine putovao iz Londona u Edinburgh kako bi Sophieinu majku pitao za ruku njezine kćeri.

Ovaj par tada je pokazao kako voli old school ljubav pa su tako svoje zaruke objavili ni manje ni više nego – u novinama!

"Najavljene su zaruke između Benedicta, sina Wande i Timothyja Cumberbatcha iz Londona, i Sophie, kćeri Katherine Hunter iz Edinburgha i Charlesa Huntera iz Londona", stajalo je u novinama.

A da su romantičari u duši, dokazali su i na svojem vjenčanju. Sudbonosno "da" odlučili su reći jedno drugome na Valentinovo na malom privatnom otočiću u Engleskoj.

Odmah 2015. godine rodilo im se prvo dijete, sin Christopher. 2017. Sophie je rodila drugog sina Hala Audena, a 2019. postali su roditelji i trećeg djeteta, sina Finna.

Ovaj predivan par na Oscare je stigao zbog nominacije Benedicta u kategoriji za najboljeg glumca u filmu ''Šape pasje''. Kipić mu je preoteo Will Smith za ulogu Kralja Richarda, ali ta mu nagrada nije toliko došla do izražaja zbog incidenta koji je izazvao.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene