Srce ne bira

ANKETA Ljubav ne pita za godine - Ovi parovi vole se unatoč velikoj razlici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni domaća celebrity scena nije lišena primjera veza i brakova u kojima je razlika u godinama nešto veća nego što je uobičajeno.

Godine su samo broj, pogotovo kad je u pitanju ljubav. Velika razlika u godinama među parovima više nije rijetkost. Iako još uvijek prednjači kombinacija starijih muškaraca sa mlađim ženama, više nije toliko rijetko ni da se mlađahni muškarci zaljube u nešto zrelije dame. I na našoj celebrity sceni svakodnevno nailazimo na primjere velike razlike u godinama, no time se akteri priča ni najmanje ne zamaraju. Donosimo neke od njih.

Boris Novković i Ines Katić

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Lijepa 28-godišnja Ines pala je prije nekoliko mjeseci na šarm karizmatičnog Novkovića. Zadranka je s njim stigla na koncert održan u čast preminulog Kemala Montena. Tamo su svi svjedočili njihovoj ljubavnoj sreći.

Melita Fabečić i Aleksandr Onyshenko

Bivša Miss Universe Hrvatske očarala je svojom ljepotom 25 godina starijeg Ukrajinca. Nitko nije ni znao da je zaljubljena, dok Melita na svom Instagramu nije otkrila da se udala. Zbog ljubavi se navodno i preselila u Kijev.

Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa

Zgodna manekenka prvi je put za IN magazin progovorila o ljubavi sa 20 godina starijim Lokasom. Njima ne mogu ništa ni godine ni daljina. Dijele život zajedno na relaciji Zagreb - Beograd, a Jelena uvjereno kaže: To je to!

Željko i Ružica Bebek

Njihova razlika je najveća, ali im je zato i ljubav golema. Ružica je bila najveća Bebekova obožavateljica, a kad su se upoznali, san joj se ostvario. Postala je njegova partnerica, a potom i supruga. Razlika od 34 godine, nimalo im ne smeta. Upravo njezina mladost, a njegova živa narav, sjajno su se poklopili pa Željko i Ružica zajedno putuju, odmaraju i odgajaju djecu. Baš lijepo!

Severina i Igor Kojić

Ona je komad, pa ne čudi što je bacila na koljena Igora Kojića, mlađeg 14 godina. Njihova razlika u godinama je najmanja, a za sreću im nimalo nije važna. Kojić se sjajno uklopio u život lijepe Severine pa se savršeno slaže i sa njenim sinom Aleksandrom. A i prvi ju je uspio odvesti pred oltar! Uz svu tu idilu, kome su bitne godine?

 

Koji će par prema vašem mišljenju najduže ostati zajedno

  • Boris Novković i Ines Katić
  • Melita Fabečić i Aleksandr Onyshenko
  • Joško Lokas i Jelena Katarina Kapa
  • Željko i Ružica Bebek
  • Severina i Igor Kojić

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene