Ljubav na djelu

Milan Bandić i poznate osobe sudjelovale na humanitarnoj večeri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne poznate osobe odazvale su se humanitarnoj gala večeri kako bi pomogli roditeljima djece oboljele od malignih bolesti.

U Gastro Globusu Zagreb održana je humanitarna gala večera u organizaciji Udruge roditelja djece oboljele od malignih bolesti 'Ljubav na djelu', koja djeluje u sklopu Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici.

Pogledaj i ovo showbuzz Za bolji život KIF predstavio suradnju s Udrugom Ljubav na djelu

Cilj ove humanitarne večere bio je prikupiti sredstva za djecu oboljelu od malignih bolesti i njihove obitelji kako bi im se pomoglo u najtežoj životnoj bitci, te prikupljanje sredstava za smještaj socijalno ugroženim obiteljima oboljele djece.

Ljubav na djelu: Priključite se!

Tom prigodom skupljeno je 30 tisuća kuna namjenjenih kako bi se osigurao smještaj za socijalno ugrožene obitelji čija se djeca liječe od malignih bolesti.

Humanitarna večera održana je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Predsjednika Republike Hrvatske, podršku prof. dr. sc. Ive Josipovića, te uz podršku sponzora Gastro Globusa kao domaćina, Privredna Banka Zagreb d.d.PBZ card American express, Tvrtka S.Oliver d.o.o, Merkur Osiguranja, Euroherc osiguranje, Lekadol, PPK Mesna industrija Pivac, Hep, Banka za obnovu i razvoj, GNK Dinamo, Cios d.o.o., Udruga branitelja Zagrebačkog Velesajma.

Uz prisustvo mnogobrojnih medija, među 250 uzvanika ove gala večere bio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa svojim suradnicima te, povjerenik Predsjednika prof. dr. Izet Aganović koji se pojavio kao izaslanik Predsjednika Ive Josipovića te predstavnici KDB Zagreb.

Svi oni družili su se u neformalnoj i emotivno vrlo dirljivoj atmosferi s roditeljima i djecom koja se liječe na onkološkom odjelu Klaićeve bolnice. Svojom humanošću za ugodnu i svečanu atmosferu programski su pridonijeli prijatelji Udruge Ljubav na djelu: glumac Goran Navojec, kao voditelj programa, te sestre Ivana i Marija Husar sa zborom djece Urduge Ljubav na djelu, pjevačica Marina Tomašević, tamburaški sastav Mejaši, dramaturg scenarist, te profesor Dramske akademije Mate Matešić, grupa Quattro te Anica Kovač.

Svi koji se žele priključiti humanitarnoj akciji i svojom donacijom pridonijeti ovom plemenitom cilju, mogu to još uvijek učiniti uplatom na žiro račun ZABA-e 2360000-1102031208, žiro račun PBZ-a 2340009–1110543841 ili pozivom na donacijski telefon broj 060 90 18 (cijena poziva iznosi 6,25 kn/min sa PDV-om).
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene