Da privatno i poslovno sjajno idu jedno uz drugo svojim primjerom dokazale su i zvijezde turskih sapunica.

Galerija


Život na setu i cjelodvnevna snimanja ponekad su dovoljan okidač da se među glumcima rasplamsaju ljubavne iskrice. I tu ne mislimo na strasti među omiljenim likovima koje gledamo na malim ekranima već na romanse u stvarnom životu. Brojne zvijezde svoje životne partnere upoznale su upravo na setu, a iznimke nisu ni zvijezde turskih sapunica.

Vezani članci Asli Enver, Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Turska glumica zavela muža Jelene Karleuše? ''Stvarno ne znam što da vam kažem o tome'' Asli Enver (Foto: Instagram) Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag

Svoju sreću na setu je pronašla i Asli Enver, glavna glumica serije 'Istanbulska nevjesta'. Asli je bila
u braku s glumcem Birkanom Sokulluom, a trenutno je u vezi s pjevačem i glumcem Muratom Bozom kojega je upoznala na snimanju filma 'Brate moj'.

 

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Dilara Aksujek, koja u 'Istanbulskoj nevjesti' glumi Ipek, u vezi je s glumcem Ceyhunom Mengiroğlu kojega smo gledali u seriji Tuđi život u ulozi Deniza. Upoznali su se na snimanju serije Adi Mutluluk.
Kolegu ljubi i Neskihan Atagül Doğulu, koju pamtimo po ulozi Nihan iz serije 'Bit ćeš moja'. Ona je pak
bila u braku s Kadirom Doğulu. Njihova ljubav planula je na snimanju serije Pitanje časti u kojoj su oboje tumačili glavne uloge.

 

A post shared by Dilara Aksüyek (@dilaraaksuyek_) on

Ista profesija povezala je i Hatice Şendil i Buraka Sağyaşara. Glavna glumica serije 'Sudbina', koju smo imali prilike gledati na Novoj TV, u Buraka se zaljubila 2010. godine na setu serije “Karadaglar”. Zbog razdvojenosti njihova se veza našla pred iskušenjem u nekoliko navrata. Ipak, krize su uspješno prebrodili i ljeto 2015. godine svoju su ljubav okrunili brakom. Raskošno vjenčanje održano je na terasi jednog luksuznog hotela u Istanbulu.

Među uzvanicima našle su se i brojne turske zvijezde od kojih su najviše pažnje privlačili Bergüzar Korel, najbolja prijateljica lijepe Hatice, i njezin suprug Halit Ergenç. I za njihovu sreću na privatno planu zaslužan je upravo posao.

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorels) on

Lijepa Tuba Büyüküstün, Asi iz istoimenog serijala, u kolegu Onura Saylaka zaljubila se na snimanju serije “Kradljivca srca” iako su upoznali još ranije, dok su snimali “Asi” u kojoj je on tumačio njenog zeta. Vjenčali su se u lipnju 2011. u Parizu, a u siječnju naredne godine dobili su blizanke Maju i Toprak. Par ima idiličan odnos i vrlo je posvećen kćerkicama. Nekoliko godina ranije (2007) lijepa Tuba se na setu serije “Pod lipama” zaljubila u markantnog Bulenta Inala, ali njihova ljubavna priča završila je s posljednjom klapom serije.