ženske obline

Ljepotice koje su mnogi nazivali 'debeljucama' – nije im bilo lako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su ponosne na svoje obline, no neki su ih često kritizirali

One imaju sve – uspješnu karijeru, slavu i novac, ali i ženske obline na koje su ponosne. No, mnoge od njih bile su kritizirane upravo zbog težine.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Kada se Lady Gaga pojavila na sceni bila je poprilično mršava. Danas mnogi ipak hvale njezin popunjeni izgled i naglašene obline. Ona sama je zadovoljna kako sada izgleda i to je jedino što je bitno.

Khloe Kardashian često je meta nasilja preko Interneta. Mnogi je na društvenim mrežama nazivaju debelom i pripadnici klana Kardashiana zasigurno se nije lako nositi s takvim komentarima. Ipak, u svibnju ove godine uzvratila je udarac. 'Bez obzira na veličinu, oblik, boju, bilo što… oni koji mrze nastaviti će mrziti', napisala je na Twitteru.

Njezina sestra Kim Kardashian također je prošla kroz isto. Dok većina uživa u pogledu na njezine ženske obline, postoje i oni koji će kritizirati. Iako je Kim ponosna na svoje tijelo, ipak je nedavno odlučila krenuti na dijetu. Velika podrška joj je i suprug Kanye koji zajedno s njom vježba i ima prilagođenu prehranu.

Prije dvije godine s istim problemom mučila se i pjevačica Miley Cyrus. Ipak, ona je čvrsto uzvratila svima koji su kritizirali: 'Volim svoje tijelo i da i vi možete reći isto za sebe ne bi sjedili za kompjuterom i pokušavali povrijediti nekoga', napisala je Miley.

Slavna Jennifer Lopez jednom je otpustila svog menadžera jer joj je rekao da se malo udebljala. 'Naljutilo me to što je mislio da nije u redu da netko ima malo viška kila, to je sasvim u redu. Ja nisam bila debela prema nikakvim standardima', objasnila je J.Lo.

Za nju su govorili da ima velika bedra, prevelike grudi i da nema struk. Danas je Kate Upton jedna od najtraženijih manekenki. 'Nikada ne želim gladovati kako bih bila mršava', kaže Kate samouvjereno. 

Christina Aguilera također je bila nazivana 'debeljucom'. Žena koja je ponosna na svoje tijelo izjavila je: 'Radite sa debelom ženom i naviknite se na to'. Svaka joj čast.

Demi Lovato priznala je bolovala od bulimije. Bivša zvijezda Dinseyja rekla je: 'Pogodite što, zdrava sam i sretna, a ako kritizirate moje tijelo, zasigurno ne volite svoje tijelo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene