Prirodan izgled

Primjećujete li razliku? One su lijepe i bez šminke!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnoge zablistaju kad se pojave na crvenom tepihu, no one su lijepe i bez šminke.

Jennifer Lopez

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Prije nekoliko dana slavna glumica Jennifer Lopez odlučila je skratiti svoju dugu kosu i ljeto dočekati s novom frizurom. Mnogi su komentirali da slavna ljepotica izgleda puno mlađe s novom frizurom, a ona je jedna od onih dama koje i bez tone šminke izgledaju zanosno i neodoljivo.

 

Fresh faced Harlee #staytuned #shadesofblue

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Taylor Swift

Ovo je definitivno njezina godina. Ima najprodavaniji album, milijune pregleda video spotova, nebrojene nastupe, čak osam Billboard nagrada i svjetsku turneju. Osim toga, 25-godišnja Taylor Swift ovog će ljeta uživati u zagrljaju svog novog dečka i DJ-a Calvina Harrisa s kojim je od veljače su u vezi. Osim toga, Tay se može pohvaliti i besprijekornim tenom pa na svom Instagramu često objavljuje fotografije bez šminke.

 

Celebrating St Patrick's Day the best way I know how. Donuts.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco nakon božićnih blagdana hitno je završila na operaciji jer ima problema sa sinusima. I iako su mnogi nagađali da je u stvari napravila korekciju nosa, razlog je ipak bio medicinski. Kaley voli svoje lice i često je se može vidjeti u prirodnom izdanju.

Opovrgnula glasine: 'Ovo je operacija koja mi je promijenila život'

 

Then there's this guy #norm

A photo posted by @normancook on

Katy Perry

Danas je ona slavna partijanerica, uvijek vedra i nasmijana, a njezin je glazbeni uspjeh nagrađen i Grammy nagradom. No, prije nego što je postala slavna bila je tiha i povučena. Pjevala je gospel te bila toliko neuspješna da je ubrzo ostala bez svog prvog ugovora s izdavačkom kućom. Osim uspješne karijere, Katy se često i pohvali prirodno lijepim licem.

 

Swaying on the hammock under mango trees, fresh freckles on my face, everything irie

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene