Vanja u toplesu

Ljepotice iz obitelji Mamić - Majka i kći u ulozi modela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka i kći pokazale su veliku sličnost tijekom snimanja te međusobnu ljubav i poštovanje.

Vanja i Nina Mamić zaštitna su lica modnog brenda Krie Design, čije odjevne komade i inače vole nositi.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog prijetnji bivšem dečku Kći Zorana Mamića i dalje u pritvoru

Modna dizajnerica Kristina Burja bogatu kolekciju modela s potpisom Krie Designa obogatila je jeans kolekcijom koja sadrži nekoliko modela traperica koje pristaju svim ženama bez obzira na godine.

Zato je slogan kampanje „Traperice za sve generacije”, a na fotografijama su ga utjelovile majka i kći – Vanja i Nina Mamić.

>> Ležerna ili izazovna - Bivša Mamićeva supruga uvijek je privlačna!

Fotograf Goran Matijašec je na najbolji način realizirao Kristininu ideju te atraktivnim fotografijama pokazao kako majka u svojoj kćeri vidi sebe dok je bila mlada te kako kćer u svojoj majci vidi ono što bi s vremenom željela postati.

'Bio je izazov raditi na ovoj kampanji i prenijeti stvarne emocije koje su se osjećale na setu. Ovdje nije bilo potrebno kreirati zamišljeni odnos među modelima koji je jako bitan za uspjeh fotografije. Jasno je da je riječ o bezuvjetnoj ljubavi, poštovanju i privrženosti mame i kćeri što se može osjetiti promatrajući ih kroz objektiv, izjavio je Goran.
 
'Ovo je prvo snimanje kojem sam se iskreno veselila! Gledajući Ninu bila sam jako ponosna, prvi put sam vidjela svoju djevojčicu našminkanu u ulozi modela. Moja Nina postala je predivna mlada žena', rekla nam je Vanja Mamić koja je blistala kao i uvijek.
 
'Dugo sam istraživala krojeve hlača i bezbroj puta mi je potvrđeno da pristaju mnogima. Vanja i Nina su toliko slične i istodobno toliko različite, a moj dizajn na objema funkcionira odlično!', izjavila je Kristina Burja.

Dizajnerska ideja koja stoji iza kolekcije jest idealan kroj koji skriva nedostatke te ističe prednosti i pristaje svim ženama bez obzira na godine, građu, kilažu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene