Njezina nova uloga oduševila je fanove.


Monica Bellucci trenutno se nalazi u Klobuku gdje snima novi film Emira Kusturice 'Na mliječnom putu'. Film je zamišljen kao trilogija, koja treba oživjeti priču o suprotnosti ljubavi i rata te koju sam redatelj opisuje kao 'centralnu ideju svojeg života'.

Bivši suprug otkrio pravi razlog raspada braka sa slavnom ljepoticom

Vezani članci Slika nije dostupna U zagrljaju Kusturice: Monica Bellucci stigla u susjedstvo! Slika nije dostupna Davno zaboravljeni običaji: 'Kod Indijanaca žene biraju muškarce sa kopljem, označe ga'

Bellucci u filmu glumi djevojku koju su silovali pripadnici Armije BiH te koju Slobodin lik kupuje i dovodi kući za svog brata.

Osim predivne Monice, u glumačkoj ekipi nalaze se i Sergej Trifunović te Sloboda Mičalović. Kusturicu i Bellucci veže dugo prijateljstvo i suradnja, pa je tako glumila i u njegovom filmu 'Ljubav i rat'.

Nakon snimanja, lijepa se talijanska diva odlučila malo i opustiti. Emir Kusturica i 'No Smoking Orchestra' organizirali su u Trebinju koncert tijekom kojeg su, na oduševljenje publike, na binu su izašle i filmske zvijezde Monica Bellucci i Sloboda Mićalović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook