Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako smo je navikli gledati na naslovnicama magazina, u njezinom seksi tijelu uživa novi muškarac...


Ljepotica slavnih oblina Kate Upton iskoristila je šetnju kao predah od brojnih reklamnih kampanji koje snima. Viđena je kako opušteno šeta New Yorkom držeći se za ruke sa svojim novim dečkom Justinom Verlanderom.

Osvetila se bivšem dečku na najbolji mogući način!

Vezani članci Kate Upton (Foto: Instagram) Ljepotica poznata po raskošnim oblinama snimljena u izdanju u kojem je nismo navikli vidjeti Kate Upton (Foto: Profimedia) Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

21-godišnja manekenka i 31-godišnji igrač bejzbola izmjenjivali su poglede ne obazirajući se ne paparazze koji su ih fotografirali tijekom šetnje. Kate je bila u vezi s plesačem Maksimom Chmerkovskiyem s kojim je nredavno i prekinula, a sada očito ponovno ljubi. Lako je zamjetiti kako atraktivna manekenka ima svoj tip muškarca.

Kada su u pitanju veze i muškarci, Kate zna da je nakon prekida najbolje samo nastaviti dalje sa svojim životom. 'Najbolja osveta je da uživate u životu i ne gubite vrijeme na njega', rekla je Upton. Upravo to je i napravila.