Britt Ekland i Rod Stewart bili su u vezi dvije godine. Bili su vrlo intimni i dane su provodili u krevetu, ali on ju je na kraju jako povrijedio.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Rod Stewart Rod Stewart napustio Split, pri odlasku je kavalirskim potezom, neuobičajenim u ovo vrijeme iznenadio žensku posadu Nicole Artukovich Buduća snaha legendarnog glazbenika ponosno ističe hrvatske korijene, vatrena je navijačica, a i opis profila joj je zanimljiv

Rod Stewart bio je u vezi s Britt Ekland, poznatom Bondovom djevojkom, od 1975. do 1977. Za to vrijeme su, kaže roker, imali strasne ljubavne odnose. 'Bili smo vrlo intimni i u samo tjedan dana u nju sam se zaljubio. Vrijeme smo provodili u krevetu. Kasnije, kada smo se jedno od drugoga počeli hladiti, slala mi je poštom ljubavne poruke u kojima su često bile i njene gaćice', ispričao je Rod Stewart.

>> 'Žene su se bacale na mene, ali zasitio sam se seksa'

'Bili smo skupa kratko, ali intenzivno. Naučila me svemu što znam o umjetnosti. Bili smo jako romantični. Ona je bila uvjerena da ćemo se vjenčati, a ja sam znao da se to nikada neće dogoditi. Jako sam je povrijedio. To je još jedan dokaz da muškarac može biti s najljepšom ženom na svijetu i opet biti budala', prisjetio se svoje dvogodišnje veze s prelijepom Britt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook