Ivana Ergić primjer je žene kojoj godine idu u prilog.

Galerija


Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić posljednjih je nekoliko godina svjetla reflektora i modne piste zamijenila mirnim životom i ne pojavljuje se često na javnim događanjima.

Vezani članci Tate u salonu Očevi dopustili kćerima da ih srede od glave do pete i pohvalili se slikama preobrazbe Slika nije dostupna OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Jedno od posljednjih na kojima je viđena je svečano otvorenje 15. Oscar revije u Cinestar kinima gdje nije skidala osmijeh s lica. Ivanina ljepota očito ne blijedi, a godine joj idu u prilog.

Ivana je danas uspješna poduzetnica i bavi se dizajniranjem unikatnih lampi, izrađuje sjenila i postolja od drveta, a sve je počelo kao zanimljiv hobi izrađivanja lampi s fotografijama. 

"To su uvijek nečije životne priče, neke ljubavne priče, uglavnom je uvijek neka ljubav u pitanju - prema djeci, prema prijateljici, prijateljstvo. I najveća nagrada mi je kada su oni zadovoljni – iznenađeni. Ovi koji ju dobiju tu često poteknu i suze pa se onda ja skupa s njima radujem", otkrila je Ivana u jednom od intervjua za IN Magazin.

Ivana je titulu miss Hrvatske ponijela 2006. godine, a ono što je pažnju javnosti tada privuklo bila je njena kratko ošišana kosa. 

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku