Ivana Ergić primjer je žene kojoj godine idu u prilog.

Galerija


Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić posljednjih je nekoliko godina svjetla reflektora i modne piste zamijenila mirnim životom i ne pojavljuje se često na javnim događanjima.

Vezani članci Branka Krstulović Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas Fani Čapalija Jedna od najljepših hrvatskih misica otvorila je dušu samo za kamere IN magazina, ima li nekog posebnog?

Jedno od posljednjih na kojima je viđena je svečano otvorenje 15. Oscar revije u Cinestar kinima gdje nije skidala osmijeh s lica. Ivanina ljepota očito ne blijedi, a godine joj idu u prilog.

Ivana je danas uspješna poduzetnica i bavi se dizajniranjem unikatnih lampi, izrađuje sjenila i postolja od drveta, a sve je počelo kao zanimljiv hobi izrađivanja lampi s fotografijama. 

"To su uvijek nečije životne priče, neke ljubavne priče, uglavnom je uvijek neka ljubav u pitanju - prema djeci, prema prijateljici, prijateljstvo. I najveća nagrada mi je kada su oni zadovoljni – iznenađeni. Ovi koji ju dobiju tu često poteknu i suze pa se onda ja skupa s njima radujem", otkrila je Ivana u jednom od intervjua za IN Magazin.

Ivana je titulu miss Hrvatske ponijela 2006. godine, a ono što je pažnju javnosti tada privuklo bila je njena kratko ošišana kosa. 

Rozga pjevala sa suzama u očima dok ju je iz publike pratio bivši zaručnik, evo kako su reagirali kad su se sreli

Prava drama iza pozornice: Karleušin prvi javni nastup nakon pornoafere pošao po zlu

Supruga Tonija Cetinskog nikad atraktivnija, pjevač je u Beogradu nije ispuštao iz ruku