Uživa u životu!

Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lizzo je trenutačno glazbena senzacija koja puno pažnje privlači i samopouzdanjem za koje neki smatraju da je prenapuhano.

31-godišnja glazbena senzacija Lizzo posljednjih se dana s mnogobrojnom ekipom zabavljala u Miamiju.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Drugačija stvarnost Opet ni traga celulitu: Na Instagramu pokazala svu raskoš bujne pozadine, ali znamo da nije sve tako savršeno

Prošle nedjelje održan je sportski i glazbeni spektakl Super Bowl na kojem je bila i pjevačica pravim imenom Melissa Viviane Jefferson.

Osim što je uživala u događanju kao i brojne druge zvijezde, pjevačica se zabavljala i na jahti koju je unajmila s veselim društvom, a pritom je još jednom dokazala kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma, dapače!

Naime, Lizzo je već mjesecima velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše, no kad je višak samopouzdanja bilo nešto loše? Pjevačica pozitivan stav o svom tijelu promovira gdje stigne, pa je njezin profil na Instagramu prepun golišavih fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating) on

Ipak, početkom prosinca prošle godine pjevačica se našla na udaru brojnih kritika kada se na jednoj košarkaškoj utakmici pojavili u opravici u kojoj joj je pokazala cijelu stražnjicu, i to doslovno.

Gledateljima je tada zasmetalo što se tako ponašala tijekom obiteljskog događanja.

"Ne radi se o tome što je Lizzo plus-size, što je twerkala i što ju kao mrzimo. Radi se o tome što traži pozornost, dolazi na događaj na kojem ima djece odjevena potpuno neprimjereno i vulgarno. Nikad nisam vidjela da Rihanna to radi", napisala je jedna korisnica Twittera, a i ostali negativni komentari išli su u tom smjeru.

No bilo je i onih koji su joj pružili podršku jer je otvorena i zabavna.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +2 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Celebrity Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene