Lizzo je trenutačno glazbena senzacija koja puno pažnje privlači i samopouzdanjem za koje neki smatraju da je prenapuhano.

Galerija


31-godišnja glazbena senzacija Lizzo posljednjih se dana s mnogobrojnom ekipom zabavljala u Miamiju.

Vezani članci Lady Gaga Slavna pjevačica u golišavom izdanju izmjenjivala poljupce s novim dečkom za kojim je izgubila glavu Kim Kardashian Iako voli fotošop te je obline dorađivala kod kirurga, i dalje su joj fotke s plaže božanstvene

Prošle nedjelje održan je sportski i glazbeni spektakl Super Bowl na kojem je bila i pjevačica pravim imenom Melissa Viviane Jefferson.

Osim što je uživala u događanju kao i brojne druge zvijezde, pjevačica se zabavljala i na jahti koju je unajmila s veselim društvom, a pritom je još jednom dokazala kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma, dapače!

Naime, Lizzo je već mjesecima velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše, no kad je višak samopouzdanja bilo nešto loše? Pjevačica pozitivan stav o svom tijelu promovira gdje stigne, pa je njezin profil na Instagramu prepun golišavih fotografija.

Ipak, početkom prosinca prošle godine pjevačica se našla na udaru brojnih kritika kada se na jednoj košarkaškoj utakmici pojavili u opravici u kojoj joj je pokazala cijelu stražnjicu, i to doslovno.

Gledateljima je tada zasmetalo što se tako ponašala tijekom obiteljskog događanja.

"Ne radi se o tome što je Lizzo plus-size, što je twerkala i što ju kao mrzimo. Radi se o tome što traži pozornost, dolazi na događaj na kojem ima djece odjevena potpuno neprimjereno i vulgarno. Nikad nisam vidjela da Rihanna to radi", napisala je jedna korisnica Twittera, a i ostali negativni komentari išli su u tom smjeru.

No bilo je i onih koji su joj pružili podršku jer je otvorena i zabavna.

Sin jednog od najljepših holivudskih parova ne skida se iz haljina te pršti samopouzdanjem