NJIHOVI FRAJERI VOLE FRAJERE

KAKO SU TO SAKRILI? Slavne dame sudbonosno 'da' izrekle homoseksualcima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su uplovile u bračnu luku nisu ni slutile da ih čeka ovakvo iznenađenje

Svađe, preljubi i nepremostive razlike među partnerima često su uzroci koji dovode do razvoda braka. Brojni celebrity brakovi pukli su i zbog preranog ulaska u bračne vode, no neki su pukli i iz jednog nevjerojatnog razloga. Naime, muškarci koji su oženili poznate ljepotice zapravo su bili homoseksualci.

Pogledaj i ovo Štrajk glumaca ovo je postalo ozbiljno Holivudski glumci objavili štrajk, zaustavljaju se snimanja filmova i serija, a zvijezda Dadilje poručuje: "Mi smo ovdje žrtve!"

Šokantno iskustvo na svojoj koži doživjele su brojne poznate dame. Oskarovka Liza Minneli jedna je od njih. Od 1967. do 1974. bila je u braku s kantautorom Peterom Allenom za kojeg se kasnije ispostavilo da je gay.

Nedugo nakon šokantnog otkrića za Lizu Minnelli, Allen je bio u dugoj vezi s Gregoryjem Connellom.

Ono što je pomalo bizarno u ovom slučaju je i to što je Lizina majka Judy, također bila udana za homoseksualca.

Istu sudbinu doživjela je i Fran Drescher, koja je u popularnoj seriji 'Dadilja' utjelovila glavnu protagonisticu.

Drescher je sudbonosno da izrekla Peteru Marcu Jacobsonu, inače jednom od autora sitcoma, a njihova ljubav potrajala je čak 11 godina. Da ipak voli muškarce, Jacobson je priznao tek nakon što je okončan njihov brak, a njihova ljubavna priča bila je inspiracija i za novi sitcom pod nazivom 'Sretno rastavljeni'.

Da je sretno rastavljena može se reći i za Carrie Fisher. Slavna glumica 1991. godine udala se za holivudskog lovca na talente Bryana Lourda s kojim je dobila kćer Billie Catherine. Iako se njihov brak doimao idilično, rastava je uslijedila nakon tri godine nakon što je Bryan javno priznao da je homoseksualac.

Premda svoj odnos nisu zapečatili brakom, Danielle Fishel i bivši član boy benda NSync Lance Bass bili su na dobrom putu da to i učine. Srećom njihova romansa pukla je nakon više od godinu dana veze kada je Danielle shvatila da Lance zapravo voli muškarce. Tek šest godina nakon toga, Lance je to i javno priznao.

 

Sve se više šuška da je i slavni John Travolta homoseksualac unatoč tome što je već 25 godina u braku s Kelly Preston. Jedna od najvećih čuvanih tajni Hollywooda nikada nije dobila potvrdu, a s obzirom na to da bi to ozbijno moglo narušiti Travoltinu reputaciju vrlo vjerojatno nikada ju ni neće dobiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene