1994. glumile su srednjoškole koje su odlučile markirati u kultnom spotu za pjesmu 'Crazy' grupe Aerosmith, a sada su Liv Tyler i Alicia Silverstone imale ponovno okupljanje.


Jedan od najvećih hitova 1990-ih bila je pjesma 'Crazy' grupe Aerosmith, a videospot se ubraja u jedne od najpopularnijih svih vremena. Prošlo je više od 20 godina otkako su Liv Tyler, koja je ujedno i kćer frotmena Aerosmitha Stevena Tylera, i Alicia Silverstone glumile srednjoškolke koje odluče markirati i krenuti na seksi putovanje.

Vezani članci Filmski set, ilustracija - 1 "Lights, camera, action!" uskoro bi se moglo čuti i kod nas: Napravljen projekt izgradnje filmskog studija u Hrvatskoj Alicia Silverstone Slavi je rekla zbogom prije 20 godina, pa je ljudi na ulici danas više i ne prepoznaju, zaboravili su na nju

Prije nekoliko dana lijepe glumice imale su malo okupljanje, koje su podijelile s fanovima na Instagramu. 1994. bile su jedva punoljetne i tek su započinjale svoje karijere, a danas su 38-godišnja Liv i 39-godišnja Alicia proslavljene glumice i majke.

 

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

 

A photo posted by @aliciasilverstone on