Privatni život

Slavni za koje zasigurno niste znali da imaju blizance!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedni su slavni, a drugi bježe od reflektora.

Ashton Kutcher

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson - 3 Imala je samo 11 godina! Rijetki znaju tko je glumio stariju sestru u "Sam u kući 3", nije ju prepoznala ni vlastita kći: "Kako sam tek sada shvatila to?"

Ovaj slavni glumac ima brata Michaela na kojeg je jako ponosan. On i blizanac nerazdvojni su od malih nogu. Tijekom djetinjstva Ashton se brinuo za Michaela jer ima cerebralnu paralizu, a i presađeno mu je srce dok je bio mlađi. Ashton je od njega stariji svega pet minuta.

 

Scarlett Johansson

Malo je potrebno da se tako osjeća: Ona je najseksi žena 2014.

Zavodljiva glumica za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta ima brata blizanca. Hunter Johansson ima tri minute stariju sestru koja se proslavila u svijetu glume, dok se on proslavio kao voditelj medijske kampanje Baracka Obame. Scarlett i Hunter Johansson zajedno se pojavljuju u filmu Manny & Lo iz 1996. godine.

 

Gisele Bundchen

Slavna manekenka Gisele Bundchen ima lijepu sestru blizanku Patriciju. Iako je i ona neko vrijeme bila u svijetu modelinga, odabrala je karijeru sestrine menadžerice. Gisele je pet minuta starija od svoje sestre blizanke, a zanimljivo je i da Gisele osim sestre blizanke ima još četiri sestre Raquel, Grazielu, Gabrielu i Rafaelu!

 

Alanis Morissette

Slavna pjevačica Alanis Morissette ima brata blizanca. Zove se Wade Morissette i od njega je starija 12 minuta. Wade je također krenuo pjevačkim vodama pa je snimio tri glazbena albuma, postao instruktor joge i terapeut, te napisao i nekoliko knjiga na tu temu. I dalje se bavi glazbom i pisanjem, uglavnom o meditaciji i jogi, piše Huffington post.

 

Vin Diesel

Vin Diesel spada među slavne osobe koje imaju blizanca! Braća i sestre slavnih uglavnom izbjegavaju središte pozornosti, a Vin Dieselov brat blizanac Paul Vincent sve to apsolutno ignorira.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter |

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene