još hrabrija

Tina okrenula novu stranicu: '20 ljudi me mrzi, 20 obožava - to je tako!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljeto 2015. bilo je burno, a o ovim se slavnim imenima najviše pričalo.

Počinje pregled najzabavnijih celebrity trenutaka koji su obilježili ljeto 2015. Na petom mjestu su celebrity bebe. Najljepši trenutak u životu običnog puka, ali i faca sa zvjezdanim statusom, svakako je rođenje djeteta. Ovog je ljeta roda pokucala na vrata glumice Ane Gruice i pisca Hrvoja Šalkovića. Plač malene Lole začuo se u domu glumice Helene Minić i redatelja Dalibora Matanića. Prinova je stigla i u dom nogometaša Darija Srne. Njegova Mirela Forić rodila je sina Karla. Četvrtog sina dobio je Dario Šimić.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

Četvrto mjesto zauzeo je najzvjezdaniji ljubavni par u regiji. To su bez premca Severina i njezin petnaest godina mlađi dečko Igor Kojić. Paparazzi su ih pratili na svakom koraku, a špekuliralo se o njezinoj trudnoći, vjenčanju, promjeni vjere. Seve, Igor i maleni Aleksandar, čini se, ipak se ne obaziru previše na medijske natpise i tračeve te uživaju u svakom trenutku.

Severina koncertom otvara košarkaški spektakl u Zadru

Kako bi lista celebrity trenutaka prošla bez velikih svjetskih zvijezda. Treće mjesto dijele Demi Moore, Monica Belluci i Berni Ecclestone. Monica je Stradunom šetala sa svojim kćerima, Demi Moore neće zaboraviti hvarski restoran koji je objavio račun s njezinim potpisom nakon ukusne večere, a bogataš Bernie morao je cijelu noć plutati trogirskim akvatorijem jer zbog gužve na molu nije bilo mjesta za njegovu 54 metra dugu jahtu.

Bivša kraljica Hrvatske i manekenka Tina Katanić dokaz je stare izreke 'ono što nas ne ubije, to nas ojača' i zauzela drugo mjesto naše liste najuzbudljivijih celebrity trenutaka. Ovog je ljeta lijepa Tina okrenula novu stranicu u svojem životu i hrabrija nego ikad zakoračila u nove poslovne obveze. Upravo je za In Magazin prvi put progovorila nakon medijske šutnje prije ljeta.

'Evo da na primjer uđem u prostoriju gdje je 100 ljudi, 20 će me obožavat, 20 će me mrziti, ovih ostalih 20, njima će bit potpuno svejedno. Jer to tako mora bit', kaže Tina.

Nakon što je na 68. Filmskom festivalu u Cannesu premijeru imao i prvi dugometražni hrvatski film u službenoj konkurenciji, uspjesima Matanićeva filma ''Zvizdan'' ne vidi se kraj. Film je to koji osvaja simpatije publike na svim festivalima na kojima se pojavi, a šuška se kako bi Zvizdan mogao dospjeti i na listu nominiranih za prestižnu filmsku nagradu Oscar.

Priču u cijelosti pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene