Ovo niste znali!

I one su uhvaćene u prevari!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislite da su samo muškarci ti koji varaju? Pogledajte listu dama koje dokazuju suprotno!

Kris Jenner

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Ova članica obitelji Kardashian hrabro je svoju prevaru priznala u svojoj knjizi. Svog prvog muža, Roberta Kardashiana, prevarila je s čovjekom imenom Ryan. Vjeruje se da je to ime samo izmišljeno i da se iza njega krije Todd Waterman.
'Divlje smo se seksali gdje god bi stigli. Kad si mlad, radiš gluposti. To je vjerojatno najveća pogreška u mom životu', napisala je Kris.

Meg Ryan

Davne 2000. Meg je bila udana za Dennisa Quaida i upravo je tada imala aferu s poznatim glumcem Russellom Croweom. Ubrzo nakon što se to pročulo, rastala se od muža i započela vezu s Russellom. Nakon nekog vremena obratila se javnosti i rekla da je Dennis i nju varao. Dennis je na to odgovorio:
'Bilo je to prije osam godina i ne vjerujem da je Meg spala tako nisko da to javno spominje'

Madonna

Pop kraljica također se našla na ovoj listi. Bejzbolski igrač Alex Rodriguez i Madonna bili su oboje oženjeni kada se odlučili 'družiti'. Iako su oboje to poricali, Alexova bivša žena tvrdi da je pronašla pismo u kojem je Alex napisao Madonni da je upravo ona njegova srodna duša.

Princeza  Diana

Princeza Diana otvoreno je priznala svoju aferu s Jamesom Hewittom dok je bila u braku s Princom Charlesom 1995. godine u časopisu 'Panorama'. U isto vrijeme Charles je imao aferu s Camillom Parker Bowles tako da ga nitko nije ni žalio. Njihov je brak službeno završio 1996., samo godinu dana prije njezine smrti. Pričalo se da je i prije Jamesa, princeza imala dvije afere kada je već bila u braku.

Jennifer Lopez

Lopez je optužena za prevaru nekoliko puta. Otac njezinog drugog muža Crisa Judda obratio se medijima i optužio je za prevaru s Benom Affleckom na setu filma 'Gigli'. To nikada nije dokazano, ali ubrzo nakon rastave započela je vezu upravo s Affleckom. Također, šuškalo se da je Marca Anthonyja varala s dečkom Casperom Smartom. Sada se šuška da njega vara s Marcom…

Whoopi Goldberg

Ona ne žali ni za čime. Godine 2010. priznala je da je varala dok je bila u braku iako nije specificirala u kojem točno.
'Napravila sam to nekoliko puta, varala sam dok sam bila u braku, to je istina. Događa se. Radimo pogreške', rekla je.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene