Scene koje se pamte

MRAČNA STRANA HOLLYWOODA Nakon velike ljubavi, ružan prekid

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U jednom trenutku bili su sretni i zaljubljeni, a u drugom trenu bili su na svim naslovnicama medija zbog prekida.

Prije nekoliko mjeseci svoj razvod objavili su Ryan Sweeting i Kaley Cuoco. Dugo su slovili za najslađi par Hollywooda, a onda su ostavili sve bez teksta. Iako je prvo bilo navedeno da su se sporazumno odlučili rastati, procurile su informacije koje navode drugačije. Cuoco je navodno ostavila supruga jer je alkoholičar i ovisan o tabletama. Bio je to ružan prekid, ali oni nisu jedini.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Katie Holmes i Tom Cruise dugo su izgledali kao najsretniji par na svijetu, ali onda je sve palo u vodu. Lijepa je glumica odlučila ostaviti Toma kako bi zaštitila kćer Suri od scijentologije. Nedavno su se pojavila nagađanja kako vođe scijentološke crkve ne dozvoljavaju Tomu da viđa Suri, a za to krive njegovu bivšu suprugu Katie Holmes koja je vrlo otvoreno protiv crkve i protiv njihovih načina. S druge strane pak, drugi, isto tako 'upućeni' izvori tvrde, kako je upravo Katie ta koja bivšem mužu ne dozvoljava viđati Suri.

Kristen Stewart i Robert Pattinson upoznali su se na setu filma Sumrak i dugo su uspijevali skrivati svoju vezu od medija. No, Kristen je prevarila Roberta s redateljem Ruperom Sandersom, nakon čega su pokušali nekoliko puta obnoviti vezu, no Pattinson nije mogao zaboraviti i oprostiti prevaru.

Jennifer Aniston i Brad Pitt bili su jedan od omiljenih parova Hollywooda i mnogi su ostali u šoku kada je Brad prevario Jen. Slavni Brad Pitt prevario je svoju tadašnju ženu Jennifer Aniston s Angelinom Jolie s kojom je snimao film 'Gospodin i gospođa Smith'. Poznati glumac tada je rekao da s Angie nije imao ništa sve dok nije prekinuo s Jennifer, nitko mu nije vjerovao. Ipak, čini se da je to bio pravilan potez za njega jer je sada u sretnoj zajednici s Jolie i njihovo šestero djece.

Chris Brown i Rihanna par su čijeg se prekida svi sjećaju. Prije šest godina Chris je pretukao slavnu pjevačicu, završio na sudu i skupo platio svoj zločin. Ipak, Rihanna mu je odlučila oprostiti i danas su u dobrim odnosima, no nikada više nisu bili zajedno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene