Lisa Rinna izaziva divljenje svojom vitkom linijom, no njezino je lice druga priča, pogotovo kad je bez šminke.

Galerija


Glumica Lisa Rinna (56), koju su proslavile sapunice "Melrose Place" i  "Naši najbolji dani", posljednjih godina plijeni pažnju licem na kojem su vidljivi pretjerani zahvati. 

Vezani članci Amelia Hamlin Kći glumice iz hit-serije 90-ih prava je ljepotica, a nakon nedavne drame prošetala se u pripijenom kompletiću Scott Disick i Amelia Hamlin Njegova mlađahna djevojka kći je glumice koja je bila velika zvijezda omiljenih serija iz devedesetih

Lisa je viđena u naselju Bel Air u Los Angelesu kako ide u trgovački centar. Glumica je bila u sportskom izdanju i nosila je tajice, majicu bez rukava, šiltericu, torbicu oko struka te tenisice, a umjesto maske za lice imala je maramu preko usta i nosa. Rinna je izostavila grudnjak iz odjevne kombinacije, pa su joj se nazirale bradavice.

Fotografije možete pogledati OVDJE

Lisa je i ranije izlazila bez grudnjaka u opuštenom izdanju. Glumicu inače hvale zbog njezine vitke linije u 57. godini života, a ona ističe da ju održava fitnesom, a kao tinejdžerka se profesionalno bavila tenisom.

Dok njezina vitkost izaziva divljenje, njezino lice, koje dolazi do izražaja posebno kad nema šminku, iznenađuje. Svojedobno je priznala da je pogriješila što je toliko korigirala lice, a izgovor su joj bile njezine prijateljice.

"To sam radila jer su isto napravile i moje prijateljice. Izgledati svježe je jedna stvar, ali ja izgledam kao čudovište. Uvijek sam govorila da neću dirati lice, ali sam to, nažalost, ipak napravila. Najgori su mi obrazi. U njih sam dala ubrizgati neku smjesu. Tu sam pretjerala, i to jako", ispričala je.

Tvrdila je kako više neće ići na plastične operacije, ali ne namjerava se odreći botoksa. Lisa je smanjila i usne u koje je stavila silikone još 1986., a to je učinila, kako je objasnila, jer više nije mogla biti predmet sprdnje.

Brad Pitt ljubi 25 godina mlađu kolegicu? Evo tko je žena koja je potpuno drugačija od njegovih bivših