Bolovala je od depresije. Oni koji su je pronašli, još su u šoku.


Glumica Lisa Lynn Master počinila je samoubojstvo u hotelskoj sobi u Peruu. 52-godišnju glumicu iz New Yorka pronašli su zaposlenici hotela Nuevo Mundo. Tamo su pronašli zastrašujući prizor, piše NY Daily News. Prema riječima zaposlenika, počinila je samoubojstvo, objesila se koristeći vlastitu suknju. Potresan prizor urezao se u pamćenje onima koji su je pronašli.

Glumica je u Peru došla zbog posla. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, izvjestili su da su pronašli antidepresive pa je jasno da se Lisa borila protiv depresije. Lisa Lynn Master glumila je u serijama kao što su "Zakon i red", "Ružna Betty", "Tračerica", ali i filmovima, od kojih je najzvučniji hit "Stepfordske supruge".

Lisa Lynn Master (Foto: Getty)

Iza sebe je ostavila supruga koji je potpuno šokiran i slomljen zbog iznenadnog gubitka. Prijatelji glumice već su otvorili i web-stranicu kojom pokušavaju sakupiti novac kako bi vratili njezino tijelo u SAD i pokopali je u njenom gradu. Tijekom života Lisa se bavila glumom i manekenstvom, a najčešće je glumila elegantne i moćne žene.

Lisa Lynn Master (Foto: Getty)