Lisa L. Opie prošetala je plažom u badiću koji je sama dizajnirala, a čini se da će ga nositi samo najhrabrije dame.

Galerija


Bivša američka kraljica ljepote, model i dizajnerica Lisa L. Opie ovih je dana postala i kraljice jedne plaže u sunčanom Miamiju, gdje je bila glavna atrakcija zahvaljujući badiću neobičnog kroja koji je odlučila obući.

29-godišnja Lisa ponosno je prošetala jednodijelni kupaći kostim koji je zapravo sama dizajnirala za svoju novu kolekciju, a koji je daleko od uobičajenih modela koje smo navikli vidjeti i definitivno je odabir samo za one najhrabrije. Krase ga prorezi i načinjen je od minimalno materijala, otkriva trbuh, a Lisine je grudi jedva obuzdao.

No ona je uživala u svom dizajnu te se pobrinula da svi pogledi budu usmjereni u njezinu smjeru dok je nanosila losion za sunčanje i namještala se da zauzme najbolju pozu za sunčanje.

Osim na plaži, Lisa je popularna i na Instagramu, gdje ju prati 320 tisuća ljudi s kojima dijeli atraktivne fotografije i skuplja lajkove.

Pripijeno izdanje nije pokvario ni pogled na njezina stopala, i bez 18 godina starijeg dečka mamac je za paparazze

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima