Lionel Messi ovo ljeto će se deset dana odmarati u Hrvatskoj. Raspitivao se o vili na Hvaru, koju bi trebao unajmiti na 10 dana.


Najveći nogometaš današnjice, a po mnogima i svih vremena, ovo ljeto trebao bi se odmarati u Hrvatskoj. Lionel Messi trebao bi u srpnju sa obiteljistići u Svetu Nedjelju na Hvaru, piše Slobodna Dalmacija. Tamo ga već čeka rezervirana vila 'Sancta Domenica', koja je u vlasništvu kaštelanskog poduzetnika Slavka Gotovca.

Vezani članci Lionel Messi (Foto: Profimedia) Zaboravio na debakl na Svjetskom prvenstvu: Messi smiješnim poziranjem na jahti zasjenio i lijepu suprugu Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) Slavlje u obitelji! Messi propušta važnu utakmicu, a sada je otkriveno i zašto!

Gotovac je sam potvrdio informaciju, rekavši da su ga kontaktirali Messijevi poznanici kako bi se raspitali je li vila slobodna na deset dana u srpnju.

'Dao sam im pozitivan odgovor, i još samo čekam potvrdu', rekao je Gotova. Čini se da Rakitić nije Messija navukao samo na hrvatske kekse, već i obalu.