zanimljiv odabir

Tko mu je bio inspiracija? Ime Messijeva sina oduševit će Hrvate, a jednog ipak posebno!

Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) Galerija

Je li trener svih trenera inspirirao Messija ili je ime koje je nogometaš nadjenuo nerođenom sinu puka slučajnost? U svakom slučaju odabir imena itekako je zanimljiv Hrvatima.

Slavni nogometaš Lionel Messi uskoro će postati po treći puta otac. Igrač Barcelone i njegova supruga Antonella već su roditelji dvojice sinova, Thiaga i Matea, a ove godine sretna obitelj postati će bogatija za još jednog dječaka.

Pogledaj i ovo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo "Ma to nije slučajnost" Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

Jedan od najboljih nogometaša današnjice neopisivo se raduje dolasku prinove na svijet čije je ime već otkrio na društvenim mrežama. Uz simpatičnu snimku Antonellina trbuha iz koje je vidljivo da je maleni već sad izuzetno živahan, Messi je otkrio da će njegov treći sin nositi ime Ciro.

Ime je to koje će mnoge Hrvate zasigurno podsjetiti na legendarnog trenera Miroslava Ćiru Blaževića, no Messijevim sugrađanima ta ideja nije pala na pamet. Španjolci ime Ciro vide kao skraćenicu za Cristiano Ronaldo, a je li Messijev kolega s travnjaka bio inspiracija ili ne, to zasad nije poznato. No sigurni smo da tajna iza ovog neobičnog imena neće još dugo ostati skrivena.

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene