sretne vijesti

Slavlje u obitelji! Messi propušta važnu utakmicu, a sada je otkriveno i zašto!

Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) +0 Lionel Messi sa suprugom Antonellom (FOTO: Instagram) Galerija

Lionel Messi postao je po treći puta otac. Njegova supruga Antonella na svijet je donijela sina Ciru.

Iako je pred Messijem večeras važna utakmica protiv Malage on na njoj neće biti. Iz Barcelone javljaju da je slavni nogometaš spriječen zbog privatnih razloga te da će ga tijekom utakmice zamijeniti Yerry Mina.

Pogledaj i ovo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo "Ma to nije slučajnost" Širi se video zbog kojeg su mnogi uvjereni da se Messsijevom braku loše piše, neki situaciju uspoređuju s Piqueom i Shakirom

A razlog Messijeva odsutstva je rođenje sina Cire koju je njegova supruga Antonella na svijet donijela u jutarnjim satima, pišu španjolski mediji. Maleni dječak treće je dijete sretnog para. Prije pet godina na svijet je stigao najstariji sin Thiago, a prije dvije Mateo.

Sretnu vijest potvrdio je i sretan otac na svom Facebooku. "Dobro došao Ciro! Hvala Bogu što je sve prošlo u najboljem redu. Mama i dječak su sjajno. Presretni smo", napisao je nogometaš uz prvu fotografiju tek rođenog sina.

Par je zajedno od 2008. godine, a u bračnu luku Lionel i Antonella uplovili su tek prošle godine na raskošnoj ceremoniji u argentinskom Rosariju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene