Lindsey Vonn (Screenshot: Instagram)
Lindsey Vonn (Screenshot: Instagram)

Skijašica u knjizi savjetuje žene kako da prigrle svoju unutarnju ljepotu, jedu zdravo i podignu samopouzdanje.


Najbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn zna kako privući pažnju. Iako je u prvom planu trebala biti njezina nova knjiga 'Strong is the new beautiful', do izražaja je došlo njezino golo tijelo. 

Naime, plavokosa sportašica je došla na neobičnu ideju da potpuno gola najavi kako će njezina knjiga uskoro ugledati svjetlo dana. Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj pozira bez ijedne krpice na sebi, dok u rukama drži skijaške štapove. Fotografija je, očekivano, oduševila njezine pratitelje, a pored fotke sportašica je napisala i jednu objavu.

'Napokon je ovdje. Nakon godinu i pol napornog rada i puno osobnog razvoja, sutra će se moja knjiga prodavati u trgovinama. Krećem i na promotivnu turneju. Trebala mi je samo 31 godina da napokon postanem samopouzdana  i jedva čekam da to podijelim s vama. Dođite me u utorak vidjeti u NYC, ako ste u gradu', poručila je Lindsey koja je fotkom oduševila svoje pratitelje.

Ovo nije jedina fotografija koju je sportašica objavila. Naime, lijepa skijašica je nedavno s priprema u Čileu objavila fotografije zbog kojih su njezini pratitelji posebno sretni.