Uživa punim plućima

Umirovljena skijašica pokazala tragove od sunčanja, dečko ju bez sustezanja pred svima hvatao za stražnjicu

Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Galerija

Lindsey Vonn tijekom vikenda je s dečkom i društvom uživala u Miamiju.

Jedna od najboljih skijašica u povijesti ovog sporta umirovila se u veljači ove godine, a nakon što je okončala i više nego uspješnu karijeru, uživa punim plućima.

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) spremna za novu ljubav Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

Naime, Lindsey Vonn (34) posljednji je put viđena i snimljena u Miamiju, gdje je tijekom proteklog vikenda uživala s društvom i prijateljima. Otkako se oprostila od skijaškog odijela, većinu vremena provodi u kupaćem kostimu, pa je tako ovaj put figuru pokazala i u jednodijelnoj verziji, ali i u mini bikiniju.

Bijeli je naglasio njezine duge noge i otkrio tragove sunčanja od onog manjeg, ali nju to nije nimalo zabrinulo. Dok se zabavljala, Lindsey je društvo radio i njezin dečko, kanadski hokejaš P. K. Subban. Par je bez imalo sustezanja izmjenjivao nježnosti pred drugima.

''On je sigurno onaj pravi. Divan je i sretna sam što sam baš s njim'', izjavila je Lindsey jednom prilikom. O djeci još ne razmišljaju jer, kako je dodala, još nije spremna za velike promjene te se prvo želi prilagoditi životu u mirovini.

Lindsey i Subban u vezi su od prošle godine, a prvi su se put u javnosti zajedno pojavili u lipnju 2018. godine.

Lindsey je ranije bila u braku s kolegom skijašem Thomasom Vonnom od 2007. do 2011. godine, a od 2013. do 2015. bila je u vezi s golferom Tigerom Woodsom.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +13 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Britanska vojvotkinja, kalifornijska kraljica: Meghan princa i bebu želi odvesti daleko od kraljevske obitelji?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene