Lindsay Lohan s godinama je prestala biti među traženim zvijezdama u Hollywoodu.

Galerija


Nekada je bila na vrhuncu slave, a onda je sve sama upropastila.

Vezani članci Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) Tko je žena koja godinama pohodi crvene tepihe, a zapravo nije zvijezda, već voli golišave outfite? Margot Robbie (Foto: Profimedia) Ova je holivudska ljepotica među rijetkim ženama koje su seksi čak i kad pokažu samo malo kože

Glumica i pjevačica Lindsay Lohan bila je velika teen zvijezda s perspektivnom budućnosti, a onda je umjesto karijere odabrala okorjelo tulumarenje, alkohol i droge, čeato mijenjanje ljubavnih partnera te druženje sa zločestim curama poput Paris Hilton i Britney Spears.

Umjesto da bude u studiju ili na filmskim setovima, Lindsay je boravila u noćnim klubovima, a paparazzi su na njezinim javnim slomovima svojedobno masno zarađivali.

Logično, Hollywood je Lindsay počeo okretati leđa jer je bila nepouzdana i skandalozna, a onda se nekadašnja slatkica počela baviti vođenjem restorana na grčkom party otoku Mykonosu, snimanjem reality showa, no ni tu nije imala previše uspjeha.

Osim toga, od njezine nekadašnje ljepote nije ostalo previše zbog godina burnog načina života te iako su joj tek 33 godine, Lindsay danas izgleda mnogo starije.

Kad k tome nadodamo i plastične operacije te redovite odlaske na botoks, ne moramo previše naglašavati kakav je rezultat.

Posrnula glumica nedavno je viđena na odlasku iz The Mercer hotela u New Yorku bez trunke šminke, a dio javnosti komentirao je kako ih je njezina pojava uznemirila jer doista ne nalikuje na sebe.

Serijski je zavodila nogometaše, a sada je zbog nje u jednu sudsku tužbu upleten i naš Brozović