Lindsay uhićena je u 4 sata ujutro prema njujorškom vremenu zbog napada na djevojku u noćnom klubu 'Club Avenue'!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Problematična glumica u neobičnoj ulozi! Slika nije dostupna Raskalašena zvijezda još jednom pokazala gaćice!

Prema pisanju TMZ-a, Lindsay se posvađala s djevojkom koja je sjedila u separeu do njezinog u noćnom klubu 'Club Avenue'. Došlo je do fizičkog obračuna, a policija je pozvana nakon što je djevojka optužila Lindsay da ju je napala.

Lindsay je uhićena odmah po dolasku policije u klub, Navodno je 26-godišnja glumica djevojci prije napada rekla 'Daj mi prostoram a nakon što je prošlo nekoliko minuta, udarila ju je. Detalji još uvijek nisu poznati, no zbog ovog incidenta Lindsay bi se mogla naći u velikoj nevolji sa zakonom.

>> Još jedan ispad: Ukrala odjeću vrijednu 87 tisuća kuna

Lindsay je već nekoliko puta bila u zatvoru, a protiv nje je nedavno dignuta i optužnica da je lagala policajcima kada je uhvaćena da brzo vozi auto na autoputu Pacific Coast Highway u Los Angelesu. Glumica je tada rekla da je vozio netko drugi, te da je ona sjedila na suvozačevom sjedalu, no to joj nije pomoglo.

Mlada glumica bi zbog tuče u noćnom klubu i incidenta na autoputu mogla opet završiti pred sutkinjom koja će morati odlučiti kakvu će kaznu dati glumici koja već godinama ima problema s poštivanjem zakona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook