Lindsay Lohan proslavila je 33. rođendan i na Instagramu objavila svoj golišavi selfi.

Galerija


Jedna od najpoznatijih crvenokosih ljepotica Hollywooda, Lindsay Lohan, proslavila je 33. rođendan na sebi svojstven način – mameći uzdahe fanova. Odlučila im je darovati svoj vrlo obnaženi selfi koji je sama snimila. 

Vezani članci Kylie Jenner (Foto: Instagram) Je li ovo najizazovnija fotka kraljice vrućih selfija? U naručju dečka pozirala kao od majke rođena Naomi Campbell (Foto: Instagram) Selfi za pamćenje: Seksi 49-godišnja manekenka potpuno se razgolitila pa bacila fanove u trans

Lindsay je pozirala ispred velikog ogledala u svojoj sobi, i to potpuno gola, a najintimnija mjesta prekrivaju joj samo strateški prekrižene noge. 

Jedini su ukras na glumičinu tijelu velike naušnice i dijamantni prsten. 

Ova je slatkica cijeli svoj život provela pod svjetlima reflektora jer je već kao dječja zvijezda postala velika holivudska diva. Prošla je put od glumačke zvijezdice do posrnule reality dive koja se borila s teškim ovisnostima, a sada snima reality show za MTV koji se snima na grčkom otoku Mykonosu. 

Osim glumačkih i produkcijskih talenata, Lindsay je pokazala kako zna voditi i noćni klub, što je u posljednjih nekoliko godina njezin glavni izvor prihoda. 

Umirovljena zvijezda filmova za odrasle prošetala u dekoltiranom kostimu i podsjetila na bujne obline