Svojim neprofesionalnim ponašanjem Lindsay Lohan izbacila je voditeljicu iz takta, pa joj je Winfrey 'očitala bukvicu'.


Oprah Winfrey (60) na svojoj TV mreži OWN dala je priliku Lindsay Lohan (27) da se prikaže u dobrom svjetlu u obliku reality showa koji bi trebao pratiti njen oporavak.

Vezani članci Princ Harry - 2 Princ Harry progovorit će o teškoj temi, rijetko koga to neće dirnuti kao i prizori drugih zvijezda na rubu suza Natasha Richardson i Lindsay Lohan S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka

U trećoj epizodi Oprah se istresla na glumicu čije bi ponašanje i neodgovornost mogli odgoditi snimanje. Naime, cijela ekipa showa ima primjedbe na glumicu koja se ne drži rasporeda snimanja i stvara kaos, ali Oprah od nje ne odustaje. No glumica je uspjela iz takta izbaciti staloženu voditeljicu, piše Daily Mail.

Oprah je otputovala u New York kako bi se našla s Lindsay u njenoj obiteljskoj kući.

'Možda ni ona sama ne zna što želi, a ako ne znaš što želiš onda si cijelo vrijeme zbunjen i u kaosu. Stvarno me ne zanima rad na nečemu što je polovično. Svi su rekli da će se ovo dogoditi, ali ja sam vjerovala u suprotno. Ako nije spremna, nije spremna i onda ne bi trebali raditi ovo', rekla je Oprah prije nego se našla s glumicom.

Oprah je uspjela je i rasplakati rastresenu glumicu koja je ipak sretna što je dosljedna barem tome da se otrijezni.

Pozvala ju je da to proslave i nastavila motivirati posrnulu glumicu.
Rekla je Lindsay kako postoje brojni ljudi koji žele da ona pobijedi svoje probleme i kako se mora fokusirati na njih, a ne na one koji je koče i ne vole. Trebala bi se osloboditi, ohrabrivala ju je Oprah te nastavila u svom poznatom stilu o duhovnosti i radu na sebi, a glumica se na kraju samo složila s njom.

'Ok, dobro, ako je to stvarno tako onda nećeš ovo zaje***. Znam da si iznenađena što me čuješ da kažem je***. Trebaš prestati sa sra****, stvarno trebaš' opsovala je Oprah i dodala kako od Lindsay očekuje velike stvari, ali joj je može pomoći ako joj ne može vjerovati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook