nije odoljela

Bila je ljepotica i kraljica sapunice - sada izgleda ovako

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Smatrali su je jednom od najljepših žena na svijetu, ali s godinama se nije znala nositi pa je pretjerala s estetskim zahvatima.

Sapunica 'Dinastija' bila je jedna od najskupljih, najraskošnijih i najglamuroznijih pa ne čudi što je svojevremeno privukla velika glumačka imena, a među njima i Lindu Evans.

Pogledaj i ovo showbuzz Kraljica sapunice 'Kad me ostavio zbog 15-godišnjakinje htjela sam umrijeti'

Linda je karijeru započela još 1960. a udajom za Johna Dereka došla je u centar pozornosti, posebno kada ju je John ostavio zbog Bo Derek koja je bila 30 godina mlađa od njega. Nikome nije promaklo koliko Linda i Bo sliče pa su se i oko toga ispredale razne priče.

Najobožavanija negativka - bila je apsolutni seks simbol, a danas izgleda ovako

Linda se pojavljivala u tv serijama i manjim filmskim ulogama, ali svjetsku slavu je doživjela pojavljivanjem u legendarnoj sapunici 'Dinastija'. Uloga Krystle Carrington donijela joj je brojne nagrade i ugled, pubilika ju je obožavala. 1989. Linda je napustila 'Dinastiju', samo četiri mjeseca prije ukidanja serije, Povukla se u neku vrstu polu-mirovine. Povremeno se pojavljivala u manjim ulogama.

Intervju sa seks ikonom 80-ih: 'Stariti nije lako, iznenadite se kako izgledate'

Njena popularnost bila je toliko velika da je glumica zaslužila svoju zvijezdu na Hollywood Walk of Fame. Iako su je osamdesetih smatrali za jednu od najljepših žena svijeta, čini se kako joj starenje nije prijalo. Podvrgla se brojnim plastičnim operacijama. O tome nije pričala javno, ali u Hollywoodu gotovo ništa ne može ostati tajna. Danas ima 73 godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene