prvi put nakon provale

Glumica otvoreno o životu uz Frljića: "Živim u strahu. Teško je to shvatiti..."

Linda Begonja (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) Linda Begonja (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Begonja (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) Linda Begonja, Oliver Frljić (FOTO:Davor Visnjic/PIXSELL) +0 Linda Begonja (FOTO: Boris Scitar/Pixsell) Galerija

Glumica Linda Begonja progovorila je o životu uz redatelja Olivera Frljića. O svojoj intimi rijetko govori u javnosti.

Glumica Linda Begonja već je pet godina u vezi s redateljem Oliverom Frljićem. Iako o svom privatnom životu rijetko javno govore Zadranka je odlučila s medijima podijeliti dio njihove intime. Otkrila je kako izgleda život uz Frljića, ali i zbog čega već godinama živi u strahu. Taj strah zasigurno je još i veći nakon neugodne provale u njihov zajednički stan u ožujku 2016. godine.

Pogledaj i ovo Linda Begonja (Foto: Nova TV) Zvijezda hit-serije Domaća glumica za novu ulogu potpuno se transformirala: ''To mi nije bio nikakav problem''

"Teško je nekome sa strane shvatiti kako izgleda život uz 'nacionalnog izdajnika Frljića'. Poražavajuće je da je u Hrvatskoj svako različito mišljenje i svaka različitost izložena iznimnoj agresiji i podmuklim metodama psihičke torture koja duboko zalazi u sferu intime. U toj situaciji postaješ nesiguran, tužan i obeshrabren. Živim u strahu jer u proteklih 26 godina nisam vidjela, a ni danas ne vidim promjenu. Vidim samo eroziju društva", izjavila je Linda.

Linda Begonja, Oliver Frljić (FOTO:Davor Visnjic/PIXSELL) Linda Begonja, Oliver Frljić (FOTO:Davor Visnjic/PIXSELL)

U posljednje vrijeme par svoju ljubav održava na daljinu zbog Frljićevih inozemnih angažmana. No, to im, govori glumica, ne predstavlja problem. "Uvijek pronađemo slobodnog vremena, tako da, kad god mogu, otputujem Oliveru. To nam nikad nije bio problem. Važno je povjerenje, biti onakav kakav jesi. Ne vjerujem u izreku – daleko od očiju, daleko od srca", zaključila je Begonja za Story.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene