Lily Rose, kćerka Johnnyja Deppa, oglasila se nakon što je njezin otac optužen da je fizički zlostavljao suprugu Amber Heard.


Nakon što je svijet obišla fotografija Amber Heard s masnicom na licu koju joj je zadao glumac Johnny Depp, javnu podršku putem Instagrama pružila mu je njegova kćer iz prvog braka, Lily Rose.

Vezani članci Amber Heard - 2 Veselila se krahu karijere svog bivšeg, a sad će ona izletjeti iz akcijskog hita? Peticija protiv nje obara rekorde Johnny Depp (Foto: Profimedia) Posljednjih godina šokirao je ispijenim i zapuštenim izgledom, no napokon se pojavio zgodan kao nekad

Deppova kćer iz prvog braka, sedamnaestogodišnja Lily Rose, nije se direktno dotaknula optužbi kojima se trenutno tereti Deppa, ali je objavila fotografiju s tekstom: 'Moj tata je najbolja osoba koju znam. Uvijek je bio izvrstan otac mom bratu i meni i svi koji ga znaju, rekli bi isto', napisala je Lily pokraj fotografije.

Javno se izjasnila i njegova bivša supruga Vanessa Paradis rekavši kako su optužbe sulude te nadodala: 'Sve ovo vrijeme koliko poznajem Johnnyja, nikad nije bio fizički nasilan i ovo mi se ne čini kao čovjek s kojim sam živjela 14 prekrasnih godina.'

No, Heard je tek nakon objave svoje fotografije kazala kako ju je mjesec dana prije tog incidenta suprug zgrabio za kosu i nasilno je bacio na pod. U sudskom zapisniku stoji njena izjava u kojoj kaže kako se boji da se Johnny nenajavljeno ne pojavi na njihovom imanju kako bi je terorizirao - fizički i emocionalno.

Zbog negativne medijske pažnje koja prati njihov razvod, Heard je podnijela zahtjev za privremenom zabranom pristupa.