Lily Rose, kćerka Johnnyja Deppa, oglasila se nakon što je njezin otac optužen da je fizički zlostavljao suprugu Amber Heard.


Nakon što je svijet obišla fotografija Amber Heard s masnicom na licu koju joj je zadao glumac Johnny Depp, javnu podršku putem Instagrama pružila mu je njegova kćer iz prvog braka, Lily Rose.

Vezani članci Johnny Depp (Foto: AFP) Bivša ga je supruga uništila tijekom kratkog braka, a sada se ženi mlađahnom go-go plesačicom? Amber Heard (Foto: Profimedia) Modrice i počupana kosa: Procurile fotografije horora koji je glumica navodno prolazila s bivšim suprugom

Deppova kćer iz prvog braka, sedamnaestogodišnja Lily Rose, nije se direktno dotaknula optužbi kojima se trenutno tereti Deppa, ali je objavila fotografiju s tekstom: 'Moj tata je najbolja osoba koju znam. Uvijek je bio izvrstan otac mom bratu i meni i svi koji ga znaju, rekli bi isto', napisala je Lily pokraj fotografije.

Javno se izjasnila i njegova bivša supruga Vanessa Paradis rekavši kako su optužbe sulude te nadodala: 'Sve ovo vrijeme koliko poznajem Johnnyja, nikad nije bio fizički nasilan i ovo mi se ne čini kao čovjek s kojim sam živjela 14 prekrasnih godina.'

No, Heard je tek nakon objave svoje fotografije kazala kako ju je mjesec dana prije tog incidenta suprug zgrabio za kosu i nasilno je bacio na pod. U sudskom zapisniku stoji njena izjava u kojoj kaže kako se boji da se Johnny nenajavljeno ne pojavi na njihovom imanju kako bi je terorizirao - fizički i emocionalno.

Zbog negativne medijske pažnje koja prati njihov razvod, Heard je podnijela zahtjev za privremenom zabranom pristupa.