Nije lako

Koliko daleko to ide? Zbog uloge prisiljena na tekuću dijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Lily James, koja je u najnovijem Disneyjevom hitu utjelovila Pepeljugu, otkrila je najteži dio snimanja.

Nije lako biti Pepeljuga, što potvrđuje priznanje britanske glumice Lily James, koja je u najnovijem Disneyjevom ostvarenju utjelovila upravo tu bajkovitu ljepoticu.

Pogledaj i ovo Princ Christian od Danske iskoristila je priliku Potraga za Pepeljugom iz stvarnog života dobila je sretan kraj, no priča ipak nema završetak iz bajki: "Samo sam se nadala..."

Nepoznate činjenice o novoj miljenici Hollywooda!

Kao iz bajke: Štikle na koje bi pao svaki princ

'Na snimanju se sve odvijalo jako brzo pa nismo imali vremena za duže stanke za ručak. U tim kratkim stankama, nije bilo vremena za skidanje korzeta pa bih tako jela u hodu.

Kako sam nosila korzet, nisam mogla jesti hranu jer se ne bi dobro probavila, a bilo bi nezgodno da sam cijeli dan podrigivala na setu. Tako da sam jela juhu – ipak bih nešto pojela, a ne bi se zaglavilo zbog korzeta', otkrila je lijepa glumica.

Iako su odjevni predmeti koji sužavaju struk veliki hit u fantastičnim filmovima i među nekim reality zvijezdama, Liliy ističe kako se nada da mlade žene pronalaze sreću u zdravlju.

'Mislim da djevojke u razvoju stječu potpuno krivi dojam o tome kako bi žena trebala izgledati. Mislim da je prije svega važno za sve djevojke da budu zdrave, samouvjerene i prirodne. Neka se ne živciraju previše oko toga da budu mršave – stvarno ne razumijem tu priču oko imperativa mršavosti', otkrila je mlada zvijezda za E! News.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene