Lily James i Armie Hammer postali su bliski na snimanju filma "Rebecca" i među njima navodno postoji nešto više od običnog prijateljstva.

Galerija


Glumica Lily James ovih je dana podigla prašinu nakon što je snimljena kako izmjenjuje nježnosti s oženjenim kolegom Dominicom Westom, a sada su se pojavila glasine da je bacila oko na drugog kolegu koji je za vrijeme snimanja zajedničkog filma bio u braku.

Vezani članci Dominic West i Catherine FitzGerald Suprug je prevario pred cijelim svijetom pa ona sad odlučuje o sudbini njihovog braka, otišla na putovanje Lily James Oženjeni glumac uhvaćen u javnom preljubu: Snimili ga da se ljubi s drugom, supruga za sve doznala preko fotografija iz medija

Riječ je o glumcu Armieju Hammeru s kojim je snimila film "Rebecca", adaptaciju romana Daphne du Maurier iz 1938. godine, a nikome nisu promakle strastvene scene nakon kojih su se prema navodima bliskih izvora poprilično zbližili. Armie je u to vrijeme još bio u braku s Elizabeth Chambers od koje se razvodi nakon 10 godina braka i s kojom ima dvoje djece pa se mnogi pitaju je li Lily uzrok svih problema.

Neki od članova filmske ekipe izjavili su za The Sun kako su se zvijezde ponašale kao da su par dok su snimali scene na bajkovitom jugu Francuske.

"Lily i Armie su bili jako bliski, provodili su puno vremena zajedno navečer i vikendima", tvrdi jedan od izvora.

Njih dvoje su se u javnosti pojavili prije nekoliko dana i to nakon niza otkazanih intervjua povodom premijere filma "Rebecca" i to zbog Lilyna skandala s 51-godišnjim Dominicom Westom s kojim je snimljena u Rimu dok su izmjenjivali poljupce i nježnosti, što je njegova supruga saznala iz medija.

U međuvremenu Armie je zatražio zajedničko skrbništvo nad dvoje djece koje je dobio s Elizabeth, i traži da se čim prije vrate s Kajmanskog otočja gdje se trenutno nalaze s majkom kako bi što prije postigli dogovor, a i kako bi ih vidio nakon prvi put nakon nekoliko mjeseci.

"Kako se pandemija koronavirusa pogoršavala u Sjedinjenim Državama, Elizabeth i Armie odlučili su privremeno boraviti sa svojom djecom na Kajmanskom otočju, gdje se činilo da je pandemija pod većom kontrolom. Armie se vratio u Los Angeles u srpnju, a Elizabeth mu je obećala da će ona i djeca brzo doći za njim. Međutim to se do danas nije dogodilo i ispada da ih Armie nije vidio posljednjih nekoliko mjeseci", izjavio je njemu blizak izvor.

Jedna od naljepših Hrvatica testira građane na koronavirus, a i sama je bila zaražena: "Znala sam u što se upuštam!