vruće u izolaciji

Pjevačica je prvo izazivala u toplesu, a sad je fanove počastila fotkom na kojoj je potpuno gola

Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty Images) Lily Allen (Foto: Getty) Lily Allen (Foto: Profimedia) +0 Lily Allen (Foto: Profimedia) Galerija

"Potrebno odobrenje", napisala je Lily Allen uz fotografiju na kojoj je potpuno gola.

Britanska pjevačica Lily Allen ranije se šalila kako je na misiji da joj zabrane korištenje Instagrama, no posljednjom fotografijom izaziva sve.

Pogledaj i ovo showbuzz odmor na našoj obali Britanska zvijezda uživa u Hrvatskoj, kapom s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama oduševila sve

Svojih 1,2 milijuna pratitelja na Instagramu je u ponedjeljak začinila dan objavivši fotografiju na kojoj pozira potpuno gola u kupaoni. "Potrebno odobrenje", napisala je uz fotografiju.

Strateške dijelove pokrila je samo rukama, a fotografirala se mobitelom. Pjevačica je prošle godine objavila fotku u toplesu, a svi su primijetili da na ruci ima dijamantni prsten.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Needs affirmation

A post shared by Likes Feedback. All The Time (@lilyallen) on

Allen je trenutačno u vezi s Davidom Harbourom, s kojim se od koronavirusa skriva u izolaciji u svom londonskom domu. Mediji nagađaju kako su se pjevačica i američki glumac zaručili u studenom prošle godine. Vezu su obznanili javnosti u rujnu, a Lily se od bivšeg supruga Sama Soopera rastala 2015. godine nakon četiri godine braka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene