ne uzrujava se

Javno napala djevojku bivšeg supruga pa se s čašom vina u ruci pohvalila savršenim tijelom na moru

Lilly Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lilly Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Instagram) Lilly Becker (Foto: Instagram) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Boris i Lilly Becker (Foto: Getty) Lilly Becker (Foto: Profimedia) Lilly Becker (Foto: Profimedia) +0 Lilly Becker (Foto: Profimedia) Galerija

Lilly Becker ljetuje s prijateljicama na Sardiniji, dok njezin bivši suprug uživa u društvu djevojke i svoje djece na Ibizi.

Bivša supruga tenisača Borisa Beckera i umirovljena manekenka Lilly Becker prije nekoliko je dana preko društvenih mreža napala njegovu novu djevojku Lilian de Carvalho Monteiro, nakon čega se odlučila opustiti u Italiji.

Pogledaj i ovo Lilly Becker (Foto: Instagram) Blista nakon razvoda Bivša supruga jednog od najuspješnijih tenisača svih vremena 2018. godinu ispraća u toplesu

Lilly ljetuje na Sardijini s prijateljicama, a fotografi su je uhvatili dok je na plaži istaknula svoju savršenu figuru. 44-godišnja manekenka liniju je pokazala u jednodijelnom kupaćem kostimu te je izgledala besprijekorno. S čašom vina u ruci, u plićaku je uživala s prijateljicom u ugodnom razgovoru.

Dok ona ljetuje na Sardiniji, njezin je bivši s novom ljubavi na Ibizi. Obrušila se na Borisovu novu djevojku. "Dopusti mi da ti objasnim pa da možeš shvatiti: Tijekom razdoblja trajanja koronavirusa, ti si druga djevojka koja u roku od 7 mjeseci koja mom sinu priprema doručak, pizzu i palačinke! Ne, djevojko, kao majka te molim da poštuješ mog sina i odeš se slikati s Borisom u svom slatkom bikiniju i sa savršenim tijelom, ali te preklinjem da se makneš od mog sina. Boris ti to neće reći, ali ja hoću jer inače nećeš shvatiti poruku. Uživaj u predivnom odmoru ali bez diranja mog djeteta. On ti nije dostupan. I točka!!" poručila je ljutita Lilly u objavi na Instagramu, koju je ipak nešto kasnije obrisala s sa svog profila.

Bivši pobjednik Wimbledona s Lilly se razveo 2018. godine nakon što su ukupno proveli 23 godine zajedno, a razvod bi uskoro trebao biti i službeno finaliziran na sudu. U svibnju 2019. godine postigli su dogovor o zajedničkom skrbništvu nad Amadeusom. Lilly je nekoliko puta naglasila kako je među njima u potpunosti gotovo te ne postoji ni najmanja šansa da ponovno budu zajedno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene