Ajoj...

Nikome nije jasno što je to učinila od sebe: Potpuno je izgubila kompas kad su operacije u pitanju

Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lil Kim (Foto: Getty Images) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) Lil Kim (Foto: AFP) +0 Lil Kim (Foto: AFP) Galerija

Lil'Kim puni medijske stupce puni zahvaljući pojavi koja nikoag ne ostavlja ravnodušnim.

Američka reperica Lil' Kim jedna je od onih zvijezda koje se trude izgledati što mlađe, bez ijedne bore na zategnutom i uglađenom licu, no kako to često biva, zapravo postiže suprotan efekt.

Pogledaj i ovo showbuzz Malo tijesno Nikome nije jasno treba li ovaj topić stajati baš ovako ili je jednostavno premali za ovu misicu

Koliko je pretjerala s estetskim operacijama, pokazala nam je još jednom kada je izašla u popularni restoran "Craig" u Zapadnom Hollywoodu, a da sva pažnja bude na njoj, doprinijela je i odjevna kombinacija koja je uključivala kožne hlače i sako ispod kojeg nije nosila ama baš ništa.

Danas 45-godišnja reperica tijekom svoje karijere puno je puta pokazivala golo tijelo i svojim izdanjima ostavljala javnost u čudu, ali i punila naslovnice medija i licem koje je upropastila plastičnim operacijama, o kojima je s godinama postala ovisna o njima. Rezultat toga danas je, nažalost, i više nego vidljiv.

O operacijama je javno progovorila nekoliko puta, a tvrdi kako im se podvrgnula nakon nasilne ljubavne veze. Naime, 2005. godine je u intervjuu s popularnom radijskom voditeljicom Angie Martinez izjavila da je na prvu operaciju otišla nakon što joj je bivši nasilni dečko slomio nos.

"Ne zamaram se razmišljanjem jesam li lijepa. Volim samu sebe! Postojalo je nekoliko stvari kojima sam bila opsjednuta možda, ali sam mislila kako uvijek imam vremena to popraviti. Ljudi misle da sam se operirala jer nemam samopouzdanja, ali nije tako. Mislim da sam to učinila jer sam pokušala biti savršena, ja sam perfekcionist", izjavila je tada.

Lil' Kim glazbom se počela baviti na ulicama New Yorka, nakon što ju je iz kuće izbacio vlastiti otac, inače deklarirani ovisnik i alkoholičar, baš kao što je bila i njezina majka. Kao tinejdžerica započela je vezu sa Shawnom Powellom, koji je ubrzo zbog pljačke završio u zatvoru na osam i pol godina, a Kim ga je tamo redovito posjećivala. Par se čak bio i zaručio, no do vjenčanja nije došlo.

Nakon Shawna zaljubila se u Cristophera Wallacea, čije je dijete pobacila jer su zaključili da je bolje da ne rodi, a nakon njegove smrti 1997. godine Lil je priznala da ju je fizički napao i gušio do besvijesti.

2000. godine potražila je pomoć plastičnog kirurga nakon što joj je Damion World Hardy nanio ozbiljne ozljede lica i slomio nos.

Danas je navodno sretna u vezi s muškarcem koji nije poznat javnosti i koji ju voli baš takvu kakva jest.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene