Pristala bez puno razmišljanja

Pozirala potpuno gola - samo s narukvicama na rukama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa zagrebačka manekenka Tatjana Dragović pozirala je potpuno gola - odjevena samo u narukvice!

Tatjana Dragović je već drugu godinu za redom model za Borboleta narukvice. Lijepa manekenka se pritom razodijenula i rado pozirala gola.

No, da se ne radi o novoj stranici u njezinom životu priznala je u intervjuu za Gloriju otkrivši kako je riječ o humanitarnoj akciji kojoj je cilj kupnja ultrazvučnog aparata za ranu dijagnostiku malformacija fetusa.

Pogledaj i ovo Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Hmm... Goran Ivanišević iznenadio je sve novim potezom nakon što su procurile informacije o tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović

>> Goran Ivanišević zvijezda ZFF-a: 'Drago mi je da su svi došli'

'Modu volim koristiti kao alat kojim se može pomoći u kreiranju viših ciljeva, koji će pomoći nekome, poput ovog ultrazvučnog aparata. Iz osobnog iskustva znam koliko svaka majka strepi za svoje dijete prije nego što dođe na svijet', izjavila je Tatjana za magazin Gloria te dodaje da su humanitarni cilj i umjetnička vrijednost fotografija presudili da bez razmišljanja prihvati ponudu za snimanje.

U velikom intervjuu za Gloriju Tatjana Dragović također otkriva kako izgleda njena svakodnevica nakon razvoda od tenisača Gorana Ivaniševića te priznaje da će joj bivši suprug zauvijek ostati najbolji prijatelj.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene