Pamela snimila novi spot

'U životu se trebamo boriti za ljude do kojih nam je stalo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Pamela Ramljak ovog vikenda snimila je spot za svoj treći singl 'Kad tad'.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Pamela Ramljak "Hello, Pam!" Domaća pjevačica seksi fotografijom mnoge podsjetila na scene iz kultne serije, a crveni badić nije jedini razlog!

Pjevačica Pamela Ramljak ovog vikenda snimila je spot za svoj treći singl "Kad tad". Pamela je sama napisala i tekst te glazbu novog singla, a aranžman je napravio poznati Ante Pecotić.

>> Stopama svjetske latino dive: Pronađi razliku!

Pamela, koja je oduvijek vrlo bliska sa svojim fanovima, ovog puta ih je uključila i u snimanje spota koje se održavalo na nekoliko lokacija u Zagrebu!

'Ovo je jedna pozitivna pjesma za sve ostavljene ljude. Mislim da bi se s tekstom moglo poistovjetiti puno ljudi. Radi se o onom trenutku u životu kad čovjek nekoga izgubi a nije ni svjestan što je imao. I tek onda počinje shvaćati što je izgubio. Mislim da se u životu do zadnjeg trena trebamo boriti za ljude do kojih nam je stalo, a ne ih olako puštati', komentirala je Pamela svoj novi uradak.

Pjesma "Kad tad" naći će se na Pamelinom prvom samostalnom albumu koji izlazi sredinom 2013. godine, a dok se spot nalazi u montaži, u galeriji možete pogledati kako je izgledalo snimanje!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene