Dupla doza užitka

Nicole i Havaji - Ne zna se tko je izazovniji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica nikad nije skrivala činjenicu da je fitness fanatik, tvrdeći kako je njezino tijelo hram. A sad evo i dokaza njezine prakse.

Nicole Scherzinger u 35. godini života izgleda besprijekorno, upravo poput većine svojih slavnih kolegica i to zahvaljujući redovitoj tjelovježbi.

Tijekom mnogih intervjua, Nicole je naglašavala važnost tjelovježbe i koliko joj to puno znači. Stoga ne čudi što je ponedjeljak ova pjevačica provela u vježbanju joge na plaži tijekom boravka u svom domu na Havajima.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: Profimedia) Strašna priča Prvi izlazak nakon obiteljske tragedije: Izgleda senzacionalno, ali tugu i bol ne može sakriti

>> 'Nije bilo lako posljednjih mjeseci. Moja obitelj bila je kraj mene cijelo vrijeme'

Prezentirajući svoju fleksibilnost, lijepa Nicole je pokazala nekoliko zahtjevnih poza i fotografije postavila na Instagramu.
Dobre volje i svježeg izgleda, Nicole djeluje posve opušteno i zadovoljno, unatoč tome što je nedavno prekinula vezu s muškarcem kojeg veoma voli - vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

Iako se šuška kako je par opet zajedno, izvori bliski pjevačici tvrde kako je njihova petogodišnja veza ipak zauvijek ugašena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene