Dea Đurđević nakon stravične nesreće podvrgnuta je kompliciranom operativnom zahvatu, koji je uspješno završen.

Galerija


Televizijska voditeljica iz Srbije Dea Đurđević, koja je jutros teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, podvrgnuta je operaciji koja je uspješno završena.

Vezani članci Policija, ilustracija Teška nesreća kod Zeline: Jedna osoba poginula, dvije lakše ozlijeđene Teška nesreća kod Zadra - 1 Tragedija kod Zadra: U teškoj nesreći poginula dva mladića u dobi od 20 i 21 godinu, nesreću skrivio 18-godišnjak koji se nije zaustavio na STOP

Dea je nesreću doživjela kod bolnice u beogradskom kvartu Dedinje, a prilikom nje zadobila je tešku ozljedu kad joj je autobus otkinuo ruku naletjevši na nju.

Operacija je potrajala nekoliko sati, predvodio ju je doktor Marko Bumbaširević i sanirao je zadobivene ozljede.

"Upravo sam izašao iz operacijske sale i operacija je uspešno završena. Sada mogu reći da smo moj tim i ja spasili ruku. Također, cirkulacija je normalizirana. Bilo je mnogo šivanja, ali sve se dobro završilo", izjavio je za Blic doktor Bumbaširević.

U trenutku nesreće Dea je krenula na posao, do kojeg nije stigla. Svi njezini kolege bili su duboko potreseni nakon što su čuli loše vijesti, a među njima najpotreseniji je bio televizijski repoter Mladen Mijatović, s kojim je Dea u ljubavnoj vezi.

Potreseni Mladen od šoka nije mogao odraditi ni izvještavanje s mjesta događanja.

"Čuo sam se s Deom, ali nismo se još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija obavila odličan posao, da liječnici isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla u bolnicu", izjavio je Mijatović za Blic.

Podsjećamo, Dea Đurđević imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Pretpostavlja se da je razlog nesreće proklizavanje.

Stravična nesreća u Beogradu: Na voditeljicu TV Pinka naletio autobus i otkinuo joj ruku!

Plakala u emisiji uživo: Jovana Joksimović nije mogla suspregnuti suze kad je čula za stravičnu nesreću kolegice

Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu