Otkrila detalje

Liječnica koja je operirala Angie otkrila detalje iz bolničke sobe

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Četiri dana nakon operacije osjećala se dobro', rekla je doktorica koja je otkrila još neke detalje Angelininog boravka u bolnici.

Angelina Jolie nedavno je otvoreno u medijima otkrila kako se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji kako bi smanjila rizik za dobivanje raka dojke. Naime, slavna glumica izgubila je majku, baku i tetu zbog raka te nije htjela da njezina djeca izgube majku jer ona nije napravila sve što je mogla kako bi smanjila taj rizik.

>> Jennifer Aniston otkazala let čim je saznala da je u istom avionu Angelinu Jolie!

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Nakon njezinog priznanja progovorila je i liječnica koja je operirala Angelinu u jednoj privatnoj klinici u SAD-u. 'Angelina je dobro razmislila o svemu te je vijest o svojoj operaciji otkrila javnosti kad je bila sigurna da je dobar trenutak. Znala je da neće moći ostati dobra osoba ako to ne napravi i ako ne osvijesti i druge', otkrila je Kristi Funk za Los Angeles Magazine.

Doktorica je otkrila i kako je samo 4 dana nakon operacije Angelina planirala budućnost i svoje nove projekte.

'Četiri dana kasnije osjećala se dobro te se odmah dala na posao. Zidovi u sobi su bili prekriveni panoima jer je radila planove koje filmove će režirati u budućnosti', otkrila je doktorica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene