opet suze

Morate čuti kako je Bilman pokušavao utješiti Maju dok je plakala pored njega, i on se smekšao!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Lightwave Theater - 4 Lightwave Theater - 2 Lightwave Theater - 1 Maja Šuput, Lightwave Theater Lightwave Theater - 3 Lightwave Theater - 1 Lightwave Theater - 2 Lightwave Theater - 3 Lightwave Theater - 4 Lightwave Theater - 5 +17 Lightwave Theater - 6 Galerija

Kazališna skupina Lightwave Theatre je svojom točkom u polufinalu showa "Supertalent" ponovno uspjela izmamiti suze na oči članovima žirija.

Za očaravajući lutkarski doživljaj u posljednjoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" pobrinuli su se članovi skupine Lightwave Theatre koji su audicijskim nastupom žiri ostavili u suzama.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Naše lutke ne tretiramo kao objekte već kao karaktere, kao ljudska bića, njihova priča je nekako i naša priča. Uvijek smo emotivni kad smo iza svojih lutki, nitko nas ne vidi, ali tako je. Mi svoje emocije prelijemo na te lutke, lutke su zapravo mi. Osjećamo publiku dok nastupamo, njihovu energiju. Kad završimo predstavu, osjetimo je li bilo dobro ili ne. Dobro je vidjeti ljude kad plaču nakon naše predstave, čudno zvuči, ali tako je. Ovaj put smo doveli glumca za kojeg se nadamo da će Maju još više rasplakati", najavili su svoj nastup.

"Bilo bi sjajno da Davor pokaže 1 posto više emocija, voljeli bismo vidjeti i Martinu kako još više plače, Maju isto, a zašto ne i Janka", dodali su.

I ovaj put su pripremili emotivnu priču koju su članovi žirija, ali i većina gledatelja u publici, pratili suznih očiju.

"Opet ste me natjerali na suze. Priča je bila prekrasna, o različitosti, o prijateljstvu, puno je vedrija od one zadnji put. Ja sam se malo rasplakala pa mi je Davor rekao da bi mi dao tenisice da imamo isti broj. Ali ključno je da imamo isti broj, haha. Prekrasne stvari radite, izgledalo je kao da su lutke žive", komentirala je Maja Šuput.

"Fascinira me da vi ovu temu dignete na razinu da do mene dođe informacija - da nije svima lijepo u životu, da nije svima lagano u životu, a zapravo odluka može biti i na nama da život drugima učinimo ljepšim", zaključila je nakon nastupa Martina Tomčić.

"Duboka poruka za plitka vremena", kratak je bio Davor Bilman.

"Čekao sam vaš nastup, zadnji put ste bili fantastični, a takvi ste bili i sada. Užasno mi se sviđaju vaše inspirativne priče i vaša lutkarska tehnika koja je fantastična. Ja bih vas gledao još puno puta pa makar morao i plakat", poručio im je Janko Popović Volarić koji im se na audiciji pohvalio kako i on radi u kazalištu lutaka.

Lightwave Theatre je Rumunjska skupina specijalizirana za lutkarske predstave za odrasle. Oni kroz lutkarstvo na pozornicu žele donijeti nešto novo, a dosad su nastupali na pozornicama Velike Britanije, Hrvatske, Njemačke, Turske, Bugarske i mnogih drugih zemalja. Lightwave Theatre je osnovala Cristina-Andrea Ion koja je imala viziju o predstavama za odrasle, a radijski voditelj Petru Stratulat prihvatio je njezinu ideju koju su zajedno realizirali.

Sudjelovali su i u showu "America's Got Talent" pred legendarnim lovcem na talente Simonom Cowellom, a tamo su dogurali do četvrtfinala.

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +3 Maja Šuput - 2 Celebrity Šuput otkrila dražesni detalj na tijelu koji je dosad uspješno skrivala, to je zasjenilo i nikad viši prorez na haljini!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mikić - 1 Tia Mikić - 2 Tia Mikić - 3 Tia Mikić - 4 +23 Tia Mikić - 6 Celebrity Hoće li joj se zbog ''Tick Tocka'' javiti naša Albina? Ima tek 12 godina, a već joj predviđaju nastup na Eurosongu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene