Nalikuje na njegovu bivšu

Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

Liev Screiber i Taylor Neesen Liev Screiber i Taylor Neesen Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Liev Screiber i Taylor Neesen Liev Screiber i Taylor Neesen - 8 Liev Screiber i Taylor Neesen - 7 Liev Screiber i Taylor Neesen - 6 Liev Screiber i Taylor Neesen - 5 Liev Screiber i Taylor Neesen - 4 Liev Screiber i Taylor Neesen - 3 Liev Screiber i Taylor Neesen - 2 Liev Screiber i Taylor Neesen - 1 Liev Schreiber s obitelji - 3 +17 Liev Schreiber s obitelji - 2 Galerija

Glumac Liev Schreiber i njegova djevojka Taylor Neesen odlučili su provesti slobodno vrijeme u Italiji, a fotografirani su u vožnji gondolom i šetnji gradom.

Glumac Liev Schreiber i njegova djevojka Taylor Neesen viđeni su na odmoru i Veneciji, a paparazzi su uhvatili par u vožnji gondolom te šetnji gradom i u restoranu.

Pogledaj i ovo Liev Schreiber i Taylor Neisen (Foto: Profimedia) Kao kopija Glumac u šetnji s djecom i 25 godina mlađom djevojkom koja jako podsjeća na njegovu bivšu ženu

Par izgleda vrlo zaljubljeno i sretno, a njihov početak bio je pun kontroverzi.

Naime, Liev i 25 godina mlađa Taylor upoznali su se tako što je Taylor bila dadilja njegovoj djeci, sinovima Kaiju i Sashi.

Djecu je Liev dobio s Naomi Watts, a par se rastao 2016. godine nakon 11 godina veze. Odmah nakon prekida, glumac je utjehu pronašao u dadilji.

Glumac i dadilja svoju vezu nisu skrivali, a zajedno se pojavljuju na puno svečanih događanja.

Schreiber je nedavno privukao pažnju javnosti kad je na premijeru filma stigao sa sinom koji se oblači kao djevojčica.

13-godišnji Kai već neko vrijeme pokazuje afinitete prema modi koja je više specifična za žene, a za premijeru je obukao ružičastu haljinu te bijele sandale.

Kai se i našminkao, a pred fotografima je ponosno pozirao s ocem.

Na Kaijev način oblačenja javile su se mnoge reakcije, a dječak je prvi put privukao pažnju svojim afinitetima na Comic-Con događanju 2017. godine kad je sa samo 8 godina stigao obučen u junakinju filma Joker Harley Quinn.

Njegovi roditelji više od svega podržavaju njegove želje, a Kaijev stil oblačenja ni od samih početaka nisu skrivali.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone Camila Morrone - 6 Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 +10 Camila Morrone - 2 Celebrity Mlađahna DiCaprijeva djevojka pokazala tijelo u bikiniju, no pozornost je zbog jednog detalja ukrao njezin otac!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević - 1 Lidija Vukičević Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 +3 Lidija Vukičević - 2 Celebrity Violeta iz Boljeg života opet je užarila društvene mreže golišavom fotkom u 61. godini: ''Ovo je anđeoska ljepota!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene